Slotconcert Rowwen Heze op nieuw evenemententerrein

11-07-2014 @ 13:11

Jaarlijks vinden in het eerste volle weekend van november de Slotconcerten plaats van de Limburgse band Rowwen Hèze. De komende editie wordt het Slotconcert gehouden op een nieuw sfeervol evenemententerrein, traditiegetrouw in het thuisdorp America.

Het nieuwe evenemententerrein ligt tussen twee bungalowparken van Center Parcs in. Zowel vanuit het park Limburgse Peel, als vanuit Het Meerdal, kunnen bezoekers lopend naar het Slotconcert. Organisator RHEM en Center Parcs hebben de samenwerking rondom het Slotconcert geïntensiveerd.

Voor de verhuizing is gekozen, in samenspraak met gemeente en hulpdiensten, om te werken aan een nog betere veiligheid, met name betreft de op- en afbouw van het tentencomplex. Ook is nadrukkelijk gekeken om in een betere verkeerstoevoer van het evenement te voorzien. Daarnaast zal er ook minder geluidsoverlast in het dorp zelf zijn.

Het Slotconcert vindt dit jaar plaats op vrijdag 7 november en zaterdag 8 november. De zaterdag is uitverkocht, maar voor de vrijdag zijn nog kaarten beschikbaar via www.slotconcertamerica.nl. Op zondag 9 november wordt het familie evenement Zondag in 't Zuiden op deze locatie gehouden.

http://www.rowwenheze.nl/