Votown Festival keert na 4 jaar afwezigheid op grootse wijze terug in FC Volendam Stadion!

28-10-2018 @ 20:20

Na een afwezigheid van bijna 4 jaar vindt op zaterdag 29 juni 2019 het VOTOWN FESTIVAL weer plaats in het KRAS Stadion te Volendam. De beste artiesten van Nederlandse bodem geven deze dag tussen 15:00 uur ’s middags en 23:00 uur ‘s avonds acte de présence tijdens wat nu al hét festival van de aankomende zomer belooft te worden. De basis wordt zoals gebruikelijk gevormd door de bekende Volendammer artiesten, maar voor deze editie zijn een aantal nationale toppers gestrikt om het VOTOWN FESTIVAL, samen met het publiek als kolkende massa, naar een volgend niveau te tillen.

8 uur lang muziek, 7 live-acts en ruimte voor meer dan 10.000 uitzinnige muziekliefhebbers;

Vanaf het veld en de tribunes van het KRAS Stadion beleef je de beste muziek die Nederland op dit moment te bieden heeft. De voorgaande edities van VOTOWN FESTIVAL brachten onder anderen Jan Smit, 3JS, Xander de Buisonjé, Rowwen Hèze en Henk Dissel naar Volendam. EN...een tipje van de sluier: alle vooraanstaande muzikale regio’s uit het land krijgen een podium!

15 November wordt de “hoofdact” aan het publiek gepresenteerd.

Kaarten zijn vanaf heden verkrijgbaar tegen het EarlyBird-tarief van €27,50 per persoon (regulier tarief wordt €30,00 per toegangsbewijs) via de Nationale Theaterkassa (www.ntk.nl) en zeer binnenkort ook op de volgende verkooppunten in Volendam: Jan ‘CAS’ Sombroek, VVV Volendam en FC Volendam.

Kijk voor meer informatie op votownfestival.nl en facebook.com/votownfestival

Votown Festivallocatie:

KRAS Stadion FC Volendam,

Sportlaan 10,

1131 BK Volendam