3JS dagen getalenteerde designers uit om albumhoes te ontwerpen

26-08-2013 @ 09:26

Het Volendamse trio 3JS roepen een wedstrijd uit om de hoes te ontwerpen voor hun nieuwe album ‘Dichter bij de horizon’. Alle creatievelingen in Nederland mogen deelnemen; amateur of professional, student of oudgediende.

Op de website van 3JS kunnen de designers een briefing en de diverse elementen, zoals portretfoto’s en het 3JS –logo, vinden. De te ontwerpen hoes moet aan enkele voorwaarden voldoen, maar qua indeling, achtergrond, en kleurgebruik hebben de kunstenaars volledig de vrije hand. De inzendingen moeten uiterlijk maandag 9 september binnen zijn.

‘Dichter bij de horizon’ gaat op 8 november in release. 3JS vinden het vooral belangrijk dat de hoes een weerspiegeling is van het nieuwe album; positief, folk, pop, kleurrijk en toegankelijk. Een ‘horizon’ is niet essentieel, maar uiteraard zeker niet ondenkbaar.

Op dit album is voor het eerst Jan de Witte, zoon van Jaap, te horen als gitarist. De 3JS vinden het daarom belangrijk dat hij evenals de andere JS afgebeeld wordt op de albumhoes. 2013 is tot nu toe een fantastisch jaar voor 3JS. Na een zeer succesvolle theater-tournee ‘Bronnen’, een gastoptreden tijdens de uitverkochte Toppers -concerten in de Arena, de spectaculaire Caprera concerten, de Top 10 notering voor ‘Totzoverder…het beste van 3JS’ en twee hitsingles ‘Bijzonder’ en ‘Zo mooi als jij’, komen de heren met het nieuwe studio-album. Voor ‘Dichter bij de horizon’ zal de stijl ten opzichte van het vorige album ‘4 Elementen’ meer up-tempo stukken bevatten, waarbij de klankkleur duidelijk toegankelijker is.

Op het album ‘Dichter bij de horizon’ staan 12 tracks, waaronder de nieuwe single ‘Til me op’ die 23 augustus is uitgebracht.

www.3js.nl

www.twitter.com/driejs

www.instagram.com/driejs/

www.facebook.com/driejsnl

www.youtube.com/user/driejsmusic

downloadlink single ‘Til me op