Vijfde theatertour van 3JS van start

10-02-2014 @ 11:05

De vijfde theatertour van 3JS, genaamd "Dichter bij de horizon", is inmiddels gestart. Met het succes van de vorige theatershow ‘Bronnen’ waarin ze de bezoekers meenamen op een tijdreis door hun eigen muzikale verleden en liedjes van hun helden combineerden met hun eigen liedjes staan de 3JS nu te trappelen om met nieuw materiaal op de bühne te verschijnen.

De songs op het nieuwe album "Dichter bij de horizon" lenen zich perfect voor een enerverende theatershow. In combinatie met enkele van hun grootste hits en een aantal verrassende nummers van vorige albums die al een tijd niet live uitgevoerd werden nemen de 3JS de bezoeker deze keer mee op een nieuwe trip. Een trip die ze ‘Dichter bij de horizon’ brengt. Als achter de horizon het geluk ligt, dan moeten we die kant op. We zullen er nooit komen want die horizon blijft steeds ver weg….. maar vergeet het einddoel, maak de reis. Het gaat niet meer om wat je bereikt.

3JS uit Volendam worden al vele jaren geroemd om tekst en compositie. Begin 2013 maakten zanger Jan Dulles (39) en gitarist Jaap Kwakman (36) na het plotselinge vertrek van Jaap de Witte een doorstart met Jan de Witte (25), zoon van Jaap. Sinds 2007 groeide de groep uit tot één van de best verkopende acts van Nederland die moeiteloos grote festivals, twee keer een uitverkochte HMH en zelfs stadions bespeelden.

De uitgebrachte albums tot nu toe hebben allen de top 10 gehaald van de Album Top 100, waarbij de laatste 3 albums als hoogste positie #3.

albums:
Watermensen (2007)        #6
Kamers van m'n hart (2008)    #4
Dromers en dwazen (2010)    #3
4 Elementen (2012)        #3
Dichter bij de horizon (2013)    #3

https://twitter.com/driejs
https://www.facebook.com/driejsnl
http://www.3js.nl/

downloadlink Dichter bij de horizon
downloadlink Man in de spiegel