Jaap de Witte draagt op 16 april in Gouda gitaar over aan zoon Jan

14-04-2013 @ 19:26

Op dinsdag 16 april draagt Jaap de Witte officieel zijn gitaar over aan zijn zoon Jan de Witte. Na een theatertoer ‘Bronnen’ in ruim 30 steden door het land, vindt het slotakkoord voor de 3JS in de originele formatie plaats in de Goudse Schouwburg in Gouda. Jaap de Witte blijft achter de schermen nog wel betrokken bij het creatieve proces rond 3JS; zoals bij het mede-schrijven van de songs. Zijn rol als gitarist bij de optredens van 3JS wordt echter structureel overgenomen door zijn zoon Jan. In Gouda staan vader en zoon samen met de andere twee oprichters van de band zanger Jan Dulles en gitarist Jaap Kwakman op het podium.

Jan de Witte heeft al een behoorlijk muzikaal verleden als frontman en gitarist van de band Blue Velvet en is voor 3JS fans zeker geen onbekende. Al regelmatig was hij met 3JS op het podium te zien, bijvoorbeeld tijdens de optredens in Heineken Music Hall en in openluchttheater Caprera, Bloemendaal.

De laatste single waarop Jaap de Witte als gitarist is de horen ‘Zo mooi als jij’ is 12 april uitgebracht. De videoclip bij de single heeft een hoofdrol voor HKH Prinses Máxima.

Bekijk de videoclip van  ‘Zo mooi als jij’ op YouTube

Voor meer informatie: www.3js.nl

downloadlink single