3JS ontvangen 1e exemplaar album 'Dichter bij de horizon' van Daniël Dekker

09-11-2013 @ 22:27

Het vijfde studioalbum van 3JSDichter bij de horizon’ is 8 november uitgebracht. 7 November kregen de mannen van 3JS het eerste exemplaar uit handen van Radio 2 Tros DJ Daniël Dekker. In de Wisseloord studio’s in Hilversum presenteerden zij hun nieuwe album aan de pers.

Dichter bij de horizon’ is het eerste album in de nieuwe bezetting met Jan, de zoon van Jaap de Witte, als opvolger van zijn vader. 2013 is tot nu toe een fantastisch jaar voor 3JS. Na een zeer succesvolle theater-tournee ‘Bronnen’, een gastoptreden tijdens de uitverkochte Toppers -concerten in de Arena, de spectaculaire Caprera concerten, de Top 10 notering voor ‘Totzoverder…het beste van 3JS’ en twee hitsingles ‘Bijzonder’ en ‘Zo mooi als jij’, komen de heren met het nieuwe studio-album. Voor ‘Dichter bij de horizon’ is de stijl ten opzichte van het laatste album ‘4 Elementen’ meer up-tempo met toegankelijkere klankkleur.

Dichter bij de horizon’  bestaat uit 12 tracks, waaronder de singles ‘Til me op’ en ‘Verdwaald’ en een duet met de Vlaamse zanger Bart Herman

www.3js.nl

www.twitter.com/driejs

www.instagram.com/driejs/

www.facebook.com/driejsnl

downloadlink album