Eerste album voor nieuwe 3JS

08-08-2013 @ 09:45

In november verschijnt het eerste album van de nieuwe 3JS. De afgelopen maanden hebben 3JS tijd gehad om aan elkaar te wennen in de nieuwe samenstelling. Dit resulteerde niet alleen in verschillende spectaculaire optredens, maar zal ongetwijfeld leiden tot een fantastisch nieuw album. Geheel in 3JS-stijl presenteert het Volendamse trio op ludieke wijze de albumtitel aan hun fans; via een door Jan Dulles getekende rebus (check de 3JS website).

Zanger Jan Dulles: We willen onze fans graag vertellen wat de titel van ons nieuwe album is.... maar ze moeten er wel IETS voor doen. Vandaar deze simpele rebus.

Op dit album is voor het eerst dat Jan de Witte, zoon van Jaap, te horen als gitarist. Jaap de Witte kondigde begin 2013 aan te moeten stoppen met optreden vanwege een neurologische aandoening aan zijn hand. Ondanks deze tegenslag is 2013 tot nu toe een fantastisch jaar voor 3JS. Na een zeer succesvolle theater-tournee ‘Bronnen’, een gastoptreden tijdens de uitverkochte Toppers -concerten in de Arena, de spectaculaire Caprera concerten, de Top 10 notering voor ‘Totzoverder…het beste van 3JS’ en twee hitsingles ‘Bijzonder’ en ‘Zo mooi als jij’, is het nu tijd voor het nieuwe studio-album. Dit album zal ten opzichte van het laatste album ‘4 Elementen’ meer up-tempo stukken bevatten, waarbij de klankkleur duidelijk commerciëler is.

Als voorloper van het nieuwe album verschijnt ‘Til me op’ als eerste single op 23 augustus.

www.3js.nl

https://www.facebook.com/driejsnl

https://twitter.com/driejs