Festival Dauwpop en Rabobank West Twente zoeken creatief talent

06-02-2012 @ 22:09

Ev’Hands, de organisator van Dauwpop, en Rabobank West Twente hebben een verregaande samenwerking aan op het gebied van talentontwikkeling aangekondigd. Tijdens de komende editie van Dauwpop zal er een plek op het podium beschikbaar zijn voor creatief talent.

Onder de noemer Rabo Tombola wordt er een wedstrijd georganiseerd, waarbij deelnemers één van de plekken kunnen winnen op het nieuwe “King King Podium” op Dauwpop.

Rabobank West Twente en Dauwpop zijn op zoek naar goede goochelaars, singer-songwriters, smartlappenzangers, dansers, clowns, buiksprekers, DJs, cabaretiers, dichters, eigenlijk iedereen die over een uniek talent beschikt. Dan wel als duo, groep of helemaal alleen, alles is mogelijk.

Talenten kunnen meedoen door een kort filmpje van zijn/haar/hun act op de Rabo Tombola Facebook pagina te posten met een begeleidend tekstje over wat de act inhoud en wie de act is. Het is de bedoeling dat het filmpje, dat op Facebook gepost hebt, zoveel mogelijk “Likes” krijgt. Het aantal “Likes” wordt namelijk meegenomen in de keuze van de jury wie tijdens Dauwpop het ‘King King’-podium mag betreden!

Inschrijven via Facebook kan tot 10 maart. Daarna sluit de inschrijving en kan er alleen nog “geLiked” worden. Begin april wordt bekend gemaakt welke acts een plek hebben verdiend op Dauwpop 2012. Het aantal te winnen plekken in het programma van het “King King Podium” is afhankelijk van de aanmeldingen, maar er wordt nu rekening gehouden met 10 acts.

Kijk voor meer info en uitleg op de Rabo Tombola Facebook pagina: www.facebook.com/rabotombola

Check: www.dauwpop.nl voor het laatste nieuws. Of kijk op www.facebook.com/dauwpophellendoorn. Dauwpop is ook te volgen op Twitter: www.twitter.com/dauwpop of #dp12.

PROGRAMMA DAUWPOP 2012 o.a.:

Within Temptation

The Kyteman Orchestra

De Dijk

Band of Skulls

Moss

Greg Holden

Gers Pardoel

Are You A Lion

Jah6