Dauwpop gaat mobiel

12-05-2012 @ 22:22

Alle informatie over Dauwpop is dit jaar te vinden in twee verschillende apps. Twee partijen, Festivalinfo.nl en OverUit, hebben ieder op hun eigen manier vormgegeven aan een app voor het festival.

Festivalinfo.nl heeft een app speciaal voor Dauwpop vormgegeven. Super handig en overzichtelijk en met een heel groot voordeel: alle info is ook OFFline beschikbaar!
Online gaat de bezoeker naar een mobiele site, maar hier bestaat tevens de mogelijk om deze site te downloaden en dus om te zetten naar een app. Mocht er dus even geen verbinding zijn, kan men toch bij alle informatie komen. De Dauwpop app van Festivalinfo is HIER te vinden.

Op Hemelvaartsdag zal de OverUit App geheel in het teken staan van Dauwpop. OverUit is een crossmediaal initiatief van de TC Tubantia en RTV Oost. Het platform biedt niet alleen info over Dauwpop, maar een overzicht van bioscopen, theaters, musea, poppodia, dagjes uit en restaurants in de regio.
Meer info vindt men op www.overuit.nl/dauwpopen de app vindt men in de Appstore (voor Iphone) of in Google Play (voor Android).

Als laatste laat de organisatie weten dat de lokale voorverkoop zeer goed loopt. Plato Zwolle is al uitverkocht en VVV Nijverdal en VVV Holten hebben ieder nog maar een paar kaarten. Als de lokale voorverkoop uitverkocht is, zijn online (www.dauwpop.nl/tickets) en via de Free Record Shop zijn nog wel kaarten beschikbaar.

Check: www.dauwpop.nl voor het laatste nieuws. Of kijk op www.facebook.com/dauwpophellendoorn. Dauwpop is ook te volgen op Twitter: www.twitter.com/dauwpop of #dauwpop.

PROGRAMMA DAUWPOP 2012 o.a.:
Guus Meeuwis
Within Temptation
Ilse DeLange
The Kyteman Orchestra
De Dijk
Band of Skulls
Moss
Greg Holden
Gers Pardoel
Are You A Lion
Jah6
Chef’Special
The Deaf
Bettie Serveert plays Palomine
Kraantje pappie
Stefany June
Automatic Sam
Rats On Rafts
Paceshifters
Case Mayfield
Bombay Show Pig
The Minutes
Sivert Hoyem (Madrugada)
Prong
Mr. Polska
Feest DJ Ruud
Gomes
Yellow Claw
Merdan Taplak

Dauwpop Hellendoorn
Hemelvaartsdag / donderdag 17 mei 2012
Terrein a/d Luttenbergerweg
Ticketprijs: €45 (excl. servicekosten).
Kinderticket (8 t/m 14 jaar): €12,50 (excl. servicekosten)
www.dauwpop.nl