Negen nieuwe namen voor Dauwpop

25-01-2014 @ 12:05

Het beste van Eurosonic/Noorderslag naar Hellendoorn

Ev’Hands, de organisatie van Dauwpop, heeft negen nieuwe namen bekendgemaakt voor het festival. De organisatie heeft afgelopen weekend veel goede artiesten op Eurosonic/Noorderslag gezien en besloot deze namen dan ook maar direct vast te leggen.

Jett Rebel, Michael Prins, Taymir, Coely, Truckfighters, Town of Saints, De Rooie Neger, De Sluwe Vos en Boaz van de Beatz zullen 29 mei op Dauwpop optreden.

Nieuwe sterren aan het Nederlandse gitaarfront zijn Jett Rebel, Taymir en Town of Saints. Alle drie de bands scoren op het moment hits met hun frisse gitaargeluid.

Michael Prins kennen we als de winnaar van de tweede editie van De Beste Singer-Songwriter van Nederland. Prachtige liedjes op piano en gitaar.

De Dancekuil gaat wat meemaken met de beste van beatmaker van Nederland: Boaz van de Beatz. De Sluwe Vos gaf de beste show van Noorderslag en is een rijzende ster in de techno scene.

Coely is een Belgische rapster die na haar thuisland ook Nederland gaat veroveren. Rauwe en harde beats, zang en rap zorgen voor een briljant sfeertje.

Met hun stoner- en desertrock klinken de mannen van Truckfighters alsof ze uit de Californische woestijn komen, maar ze komen verrassend genoeg uit Zweden.

Dj De Rooie Neger wist in 2013 en afgelopen weekend de organisatie zo te overtuigen van zijn feestkwaliteiten, dat ze hem graag weer uitnodigden om een feestje te komen bouwen.

Eerder werden al Triggerfinger, Seasick Steve en The Wombats aangekondigd. Later zullen nog meer namen volgen.

De lokale voorverkoop is gestart bij de volgende adressen: Plato Zwolle, Primera Raalte, Budde Nijverdal, Barbier Hellendoorn, De Schoenmaker Luttenberg, Popeye Hengelo, De Smulbaai Heino.

Tickets kosten net als vorig jaar €45 (exclusief servicekosten). Voor kinderen in de leeftijd van 8 t/m 14 jaar zijn er speciale kindertickets te koop voor €10 (exclusief servicekosten).

Kinderen van 0 t/m 7 jaar kunnen gratis naar Dauwpop.

Dauwpop Hellendoorn

Hemelvaartsdag / donderdag 29 mei 2014

Terrein a/d Luttenbergerweg

Tickets: €45 (excl. servicekosten)

Line-up Dauwpop 2014 o.a.

Triggerfinger
Seasick Steve
The Wombats
Jett Rebel
Michael Prins
Taymir
Coely
Truckfighters
Town of Saints
De Sluwe Vos
Boaz van de Beatz
De Rooie Neger

www.dauwpop.nl

www.facebook.com/dauwpophellendoorn

www.twitter.com/dauwpop