Tim Knol terug naar de basis met akoestisch album Music In My Room

01-11-2010 @ 17:26

Droomjaar afgesloten met akoestisch album
Terug naar de basis. Dat is motto van van 'Music In My Room', het op 1 dag in 1 take opgenomen akoestische album van Tim Knol. En de basis zijn dan de stukken van zijn onvolprezen debuut, door de jonge jongen uit Hoorn in z'n uppie gezongen met gitaar en hier en daar een verdwaalde strijker, een beetje piano en af toe een handklap.

Music In My Room verschijnt medio november als bonus bij een nieuwe editie van het 'gewone' album en  tegen een speciaal tarief op iTunes

Tim Knol: "Ik heb de liedjes van mijn debuutalbum eigenlijk heel snel opgenomen. Het afgelopen jaar hebben we ze heel veel gespeeld en heb ik veel nieuwe dingen ontdekt in de songs. Het was het te gek om de liedjes opnieuw op te nemen, soms met prachtige strijkarrangementen van Reyer Zwart en soms heel naakt met alleen gitaar en piano."

2010 Was voor Tim een droomjaar: van Noorderslag tot twee maal Paradiso, van een uitverkochte clubtoer tot een minutenlang applaus op Lowlands en ook een Edison voor Beste Nieuwkomer: Tim Knol heeft zijn stempel op 2010 gedrukt. Om in stijl af te sluiten en nog een keer terug te blikken naar het bijzondere debuutalbum van de zanger uit Hoorn verschijnt de dubbel-cd Tim Knol/Music In My Room op 27 november via Excelsior Recordings.

Tracklisting Music In My Room:
1 When I Got Here
2 Sam
3 Deepest of Oceans
4 Find All The Love
5 When I Am King
6 Clean Up
7 Or So I'm Told
8 Sounds Familiar
9 Music In My Room

www.timknol.nl