WANT WANT: GOED DEBUUT

30-04-2010 @ 19:48

Want Want is een jeugdig kwartet uit Zwolle dat zijn inspiratie haalt uit jaren
'90 powerpop in de traditie van bands als Weezer en Fountains Of Wayne. Met een één groot verschil; Want Want brengt hun liedjes op het debuutalbum "Mijn meisje vindt me leuk zoals ik ben" in het Nederlands. Het door voormalig Skik-frontman Daniël Lohues geproduceerde debuut van de band rond Fokko Mellema rockt, is tegelijkertijd poppy en staat bol van herkenbare, maar steevast originele teksten. Mellema was eerder de schrijvende kracht achter punkrockers Jeremy's, maar was tegelijkertijd ook al in diverse bezettingen als Want Want bezig. Anno 2010 is Want Want een goed op elkaar ingespeeld viertal. 3FM heeft Want Want inmiddels al opgepikt en de band tot eerste Serious Talent van 2010 gebombardeerd. Single 'Heleen' is dan ook al veelvuldig te horen op de zender.

Want Want gaat na de release van het debuutalbum "Mijn meisje vindt me leuk zoals ik ben" uitgebreid op tournee en verzorgde recentelijk al enkele optredens waaronder het optreden op Noorderslag en in de Effenaar. Live speelt de band hard, strak en snel en heeft enorm veel zin om het komend jaar de podia en festivals plat te spelen.

TRACKLISTING: 1. Mijn Meisje Vindt Me Leuk Zoals Ik Ben 2. Heleen 3. Stomme Trut 4. Klote 5.Vreemdgaan 6. Chirurg Plastique 7. Baard 8. Kip Paard Koe 9. Klaasjan 10. Denk Er Niet Meer Aan 11. Niet Aardig meer 12. Heen En Weer 13. Hoog 14. Sanne

Want Want  "Mijn meisje vindt me leuk zoals ik ben"
Release: 30 april 2010
Bestelnummer CD: 22 230932
Label: CNR Entertainment  
genre: powerpop in het Nederlands

http://www.myspace.com/wantwantliedjes