Serieus debuut van WANT WANT

07-01-2010 @ 18:59

Want Want is een jeugdig kwartet uit Zwolle dat zijn inspiratie haalt uit jaren 90 powerpop in de traditie van bands als Weezer en Fountains Of Wayne. Met één groot verschil; Want Want brengt liedjes in de Nederlandse taal. Balancerend tussen pretentieloze joligheid en bittere klaagzang gaan ze waar de nederpop nog te weinig is geweest.
Live speelt de band hard, strak en snel, zoals het een powerpopband betaamt.
De eerste single is getiteld 'Heleen' en komt op 15 januari uit op een mooi plak vinyl (7 inch vinyl single) en digitaal. De vinyl single bevat een geweldige en exclusieve b-kant : 'Laat me niet los'.
Onlangs werd de band aangekondigd als de allereerste Serious Talent van 2010 op 3FM. De single zal niet alleen veelvuldig op 3FM worden gedraaid, ook zal de band veelvuldig te gast zijn bij het radiostation (o.a. bij de 'MetMichiel' nieuwjaarsreceptie). De band is tevens toegevoegd aan de line-up van Noorderslag en zal op zaterdag 16 januari te zien zijn op het Serious Talent podium. Het debuutalbum 'Mijn meisje vindt me leuk zoals ik ben' zal dit voorjaar verschijnen en is geproduceerd door Daniël Lohues. De liedjes op dit album bewijzen dat Nederlandstalige liedjes ook heel leuk, fris, pakkend en in je gezicht kunnen zijn.
Live speelt Want Want snel, hard en strak. En vertelt zanger Fokko graag wat ie die dag heeft gegeten en waarom.

* Fokko (zanger/gitarist) van Want Want was eerder al het brein achter the Jeremy’s
* Video voor 'Heleen' zal mid januari worden aangeboden aan TV en online platforms

Want Want - Heleen
Release: 15 januari 2010
bestelnummer 7 inch vinyl single: 23 230827
Label: CNR Entertainment     
Verkrijgbaar als 7 inch vinyl single

TRACKLISTING VINYL SINGLE (7 INCH):
Kant A: Heleen
Kant B: Laat me niet los

website: http://www.wantwant.nl/

http://www.myspace.com/wantwantliedjes