KYLIE BIJ PAUL DE LEEUW

13-11-2007 @ 16:15

POPDIVA ZINGT KOMENDE ZATERDAG NIEUWE SINGLE 2 HEARTS
Zaterdag 17 november a.s. is Kylie Minogue te gast bij Paul de Leeuw in zijn programma Mooi! Weer De Leeuw op Nederland 1. De zangeres zingt haar nieuwe single 2 Hearts, die momenteel in de top 20 staat.
In 2004 bracht Kylie haar laatste album uit, getiteld Ultimate Kylie. In november 2006 keerde ze terug in de showbizz middels de ongekend populaire tournee: The Showgirl Homecoming Tour, die ook op dvd is verschenen. De single 2 Hearts gaat vooraf aan het verschijnen van het nieuwe album X, dat op 23 november in de winkel ligt.
Kylie’s carrière begint in 1986 wanneer ze auditie doet voor de Australische tv-serie Neighbours. In 1988 scoort ze haar eerste hitsingle met I Should be So Lucky. Een succesvolle samenwerking met producerstrio Stock, Aitken & Waterman zorgt voor een aantal grote hits; hun remix van Better The Devil You Know (2001) luidt echter een nieuwe periode in voor Kylie waarin ze zich, met name via haar videoclips, gedurfder en volwassener neerzet. Nadat in 2004 Kylie’s ziekte wordt geconstateerd, duurt het ruim 2 jaar voordat fans de diva van de popmuziek weer live op het podium kunnen aanschouwen. Maar met haar The Showgirl Homecoming Tour toont Kylie zich weer als een wereldster en fenomeen voor de ogen van de wereld. Ze duikt vervolgens de studio in en het resultaat hiervan is 23 november a.s. te horen waneer haar nieuwe album X uitkomt. Met 2 Hearts geeft Kylie haar fans alvast een voorproefje.

Kylie bij Mooi! Weer de Leeuw:
* zaterdag 17 november om 20.30 uur op Nederland 1 (optreden); aansluitend is het interview met Kylie te volgen via http://mooiweerdeleeuw.vara.nl

* zondag 18 november om 21.30 uur op Nederland 1 is het interview op TV te volgen, de herhaling hiervan wordt maandag 19 november uitgezonden om 21.30 uur op Nederland 3