HET ALBUM VAN JIM "Vrij"

14-07-2007 @ 12:47

In het tv-programma "Mooi! Weer de Leeuw" zong Jim begin vorig jaar – voor het eerst
Nederlandstalig - samen met Paul de Leeuw, het prachtige nummer "Voorbij". De reacties op deze tv-uitzending waren overweldigend, waardoor mede besloten is een Nederlandstalig album met Jim op te gaan nemen. Het eerste resultaat was de titelsong van de speelfilm "Asterix en de Vikingen": "Dapper en sterk". Deze single stond een jaar geleden vele weken in de hoogste regionen van de hitparade.
In de afgelopen maanden heeft Jim - naast zijn hoofdrol in de succesvolle musical "Grease" - gewerkt aan dit album, dat eind juni is uitgebracht. De eerste nieuwe single hiervan – "Doe dit, doe dat" – heeft de top 5 bereikt en werd o.a. gekozen als TMF Superclip. Het album bevat nog meer vrolijke, up-tempo nummers buiten de single en ook aangrijpende ballads. Bijzonder is te vermelden dat Jim voor het eerst in z'n leven verantwoordelijk is voor meer dan de helft van alle teksten die hij op dit album zingt. Het album zal worden ondersteund met een tv-reclamecampagne op de RTL-zenders en uiteraard zal hij in vele tv-programma's optreden gedurende de zomermaanden, als ook radiomatig veel worden ondersteund, zowel lokaal als nationaal.
Bij de eerste oplage van dit album zal tevens gratis de poster van de cover van deze CD worden meegeleverd voor de fans.
Vanaf september 2007 staat er 2 maanden lang een theatertour gepland.

TV o.a.: TROS Muziekfeest.
Radio o.a. GIEL, Muziekcafé, special op Radio 2.
 
Tracklisting
01. Doe dit, doe dat
02. Altijd
03. Dapper en sterk
04. Anna
05. Elke keer weer
06. Voel me vrij
07. Ik zal je laten gaan
08. Fenomeen
09. Vogelvrij
10. Doe maar gewoon
11. Ik kan er niks aan doen
12. Raak me aan

JIM "VRIJ"
Release: 29-06-2007
bestelnummer CD:CMM 2007055
(cmm/heartselling)