UITSLAG TELEVIZIER-RING 2008

24-10-2008 @ 23:06

Mooi! Weer De Leeuw wint de Televizier-Ring
Met 48% van de stemmen heeft Mooi! Weer De Leeuw de Gouden Televizier-Ring 2008 gewonnen. Daarmee versloeg Paul de Leeuw, Gooische vrouwen en Op zoek naar Evita.
"We hebben 'm!", schreeuwt Paul de Leeuw. Paul is dolblij dat hij eindelijk een Televizier-Ring heeft gewonnen met het immens populaire Mooi! Weer De Leeuw.
De presentator krijgt de Ring op een prachtig moment. Dit jaar zit hij namelijk 25 jaar in het vak. In die tijd heeft hij nog nooit een Ring om zijn vinger mogen schuiven.
Paul de Leeuw wint voor de derde Zilveren Televizier-Ster
Paul de Leeuw heeft niet één, niet twee, maar drie Zilveren Televizier-Sterren op zijn schoorsteenmantel staan. Het kijkcijferkanon is voor het derde achtereenvolgende jaar verkozen tot beste tv-man van het jaar.

Tweede Zilveren Televizier-Ster voor Yvon Jaspers
Het Nederlandse publiek vindt Yvon Jaspers weer de beste tv-vrouw van het afgelopen jaar. Het is de tweede keer dat de KRO-presentatrice de Zilveren Ster in ontvangst mag nemen.

Yolanthe wint Televizier Talent Award
Yolanthe Cabau van Kasbergen is de winnares van de Televizier Talent Award. De prijs is dit jaar in het leven geroepen als beloning voor aanstormende tv-talenten.

SpangaS wint Gouden Stuiver
De prijs voor het beste jeugdprogramma van het jaar gaat naar SpangaS. De Nederlandse soapserie van de makers van ZOOP wint het van Het klokhuis en het Jeugdjournaal.

bron: www.televizier.nl