GOUDEN VOOR WOUTER HAMEL

19-02-2008 @ 09:23

Wouter Hamel kreeg zondagavond tijdens de uitzending van Mooi! Weer De Leeuw een gouden plaat uitgereikt. Paul de Leeuw verraste Wouter door hem vóór zijn live optreden in de show de gouden plaat te overhandigen. Vorig jaar, 5 maart 2007 debuteerde Wouter Hamel met zijn succesvolle album ‘Hamel'. In december waren er al meer dan 15.000 exemplaren van verkocht.
Wouter keerde vorige week terug van een succesvolle tour in Japan. Alle concerten (8) waren vrijwel uitverkocht met als hoogtepunt het laatste concert in een stampvolle zaal in Tokyo. Het enthousiasme van de Japanners was overweldigend. Ook hoorde Wouter dat zijn nummer Breezy door het hele land in karaokemachines te horen zal zijn. Een nogal uitzonderlijke eer, volgens P-Vine Records, de platenmaatschappij die Hamels muziek in Japan uitbrengt. 'Het komt niet vaak voor dat er artiesten van indielabels in die machines worden gezet.'
Ondertussen maakt Wouter zich klaar om in het voorjaar opnieuw het Nederlandse popcircuit in te gaan.  Deze clubtour start op 28 maart in De Boerderij te Zoetermeer.
Kijk voor het complete touroverzicht op wouterhamel.com