URBAN: Woordlooiers "Luid & Zuidelijk"

07-05-2007 @ 15:48

We stellen aan U voor: Sein, Boter en Truuks. De mannen van de Woordlooiers.
Nederlandstalige hiphop met eigenzinnige teksten en een positieve vibe, dat is waar de Woordlooiers voor staan. MC's Boter en Sein rappen hun teksten over de fonkie beats van Basil, bijgestaan door DJ Truuks. Geen Bling-Bling en Pimp-shit, maar verhalen en ervaringen uit onze eigen lage landen.
De afgelopen jaren hebben de Looiers al aardig wat ervaring opgedaan met optredens in podia als 013, de Effenaar en de Melkweg. In 2002 hebben ze met hun energieke performance de Wraak van Brabant gewonnen, en inmiddels worden ze bijgestaan door een knallende funky live-band. Kortom, de tijd is rijp voor een debuutalbum: Luid en Zuidelijk. Bomvol met goeie geluiden. De single die eerder al is uitgebracht Oh Nee Toch geeft een mooi voorproefje van de plaat, net als de knallende clip Stuiterballen die op dit moment gratis te zien is op de website van de Woordlooiers. De beats stuiteren letterlijk om je oren. Kortom, Hollands Hiphop Glorie maar dan in een nieuw jasje. Pompen maar! Verzuipen is geen optie bij deze plaat.
De Woordlooiers zijn één van de Finalisten van de POP.NL Award 2007, zaterdag 12 mei wordt de winnaar bekend gemaakt in de Melkweg Amsterdam.
"    Clip Stuiterballen te zien via www.woordlooiers.nl en via www.youtube.com .
"    Radiopromotie met bezoeken aan o.a. Giel Beelen (3FM), 3 voor 12 XL, 100% NL en Caz.
"    Televisiepromotie bij o.a. De Wereld Draait Door.
"    Zaterdag 12 mei POP.NL Award 2007 aanvang 20.00u.

Woordlooiers "Luid & Zuidelijk"
Bestelnummer CD: 22 216132    
(Ned/Hip Hop)

(cnr entertainment)