Nieuwe single van Sue The Night: Fool's Gold

08-06-2015 @ 13:15

Na het succes van ‘Top of Mind’ en ‘The Whale’ komt de Haarlemse roots/indie band Sue the Night met haar derde single: ‘Fool’s Gold’. De videoclip bij deze track is online. In de hoofdrol van deze nieuwe video zie je dansgroep ‘Dance In Art’ fragmenten uit hun voorstelling ‘Black Flower White Flower’ (*) dansen, begeleid door projectie van foto’s van Rona Lane.

Het waren drukke maanden voor Sue en haar band: ‘The Whale’ werd Megahit bij 3FM, en hun clubtour in februari/maart was een succes met meerdere uitverkochte shows. Bij de 3FM Awards sleepten ze twee nominaties in de wacht en ze waren ook een graag geziene gast op radio- en tv (o.a. DWDD, Tros Muziekcafe & Giel).

Komende zomer staat er een druk festivalseizoen gepland; naast Best Kept Secret, Zwarte Cross, Damaris, Vierdaagse Nijmegen en deBeschaving (mainstages!) worden er bijna wekelijks nieuwe data aangekondigd.

Naast het optreden en schrijven van nieuw materiaal zitten Sue en haar band niet stil. Zo zag je Sue the Night afgelopen maand vaak voorbij komen in een tv-campagne van 3FM, genaamd ‘Celebrate New Music’, samen met Jett Rebel en Kensington. Verder kwamen ze onlangs tot een sponsorship met het Deense kledingmerk Samsøe & Samsøe, dat ook in de nieuwe clip natuurlijk veel gedragen wordt.

(*) Op 20 juni te zien in de Toneelschuur in Haarlem.

check optredens via deze link

https://www.facebook.com/suethenightmusic

label: Harlem recordings