Amerikaanse comedian Kevin Hart 11 september live in HMH

29-05-2012 @ 17:25

Op 11 september 2012 zal de Amerikaanse comedian Kevin Hart een show geven in de Heineken Music Hall in Amsterdam. Het is de eerste keer dat de razendpopulaire comedian naar Nederland komt.

Kevin Hart brak in 2011 met zijn Laugh At My Pain-tour alle records in de VS. Zijn 90 optredens in grote arena’s verkochten razendsnel uit. Zo speelde Hart zelfs twee keer achter elkaar alle 7200 stoelen in het gigantische Nokia Theatre in Los Angeles vol en brak daarmee het record van Eddie Murphy.

De registratie van die show werd vervolgens in de bioscopen vertoond en haalde in de eerste week al een box-office recordomzet van meer dan 2 miljoen dollar. Inmiddels is de opbrengst meer dan 8 miljoen dollar, staat hij hoog in de top 10 box-office-inkomsten van comedy-bioscoopreleases aller tijden, tussen legendarische stand-upshows als Eddie Murphy’s Raw en Richard Prior’s Live on the Sunset Strip.

Kevin Hart is de nieuwe King of Comedy. Het begon allemaal toen hij op het Just For Laughs festival in Montreal speelde in 2002. Daar eenmaal doorgebroken tourde hij meerdere keren door de States, voordat hij in 2009 met zijn eerste Comedy Central special I’m A Grown Little Man opnam. Die special sloeg in als een bom en zijn naam was gevestigd. Daarna volgde de succestour Seriously Funny (die de hoogste Comedy Central rating van 2010 haalde) en zijn eerdergenoemde recordbrekende show Laugh At My Pain.

Intussen is Kevin Hart een veelgevraagd acteur in grote speelfilms, waaronder Little Fockers (met Robert DeNiro en Ben Stiller), Death At A Funeral (met Chris Rock en Tracy Morgan), Fool’s Gold (met Matthew McConaughey and Kate Hudson) en The 40 Year Old Virgin (met Steve Carell, bekend van the Office).

Ondanks zijn drukke schema door zijn enorme succes in de VS komt Kevin Hart in september naar Europa en is er nu de unieke kans deze grootheid live mee te maken. Op 11 september zal hij voor het eerst ons land aandoen en de Heineken Music Hall platspelen. Verwacht een spetterende show waarin Hart met veel energie de ene na de andere grap op het publiek afvuurt. Hij put veel inspiratie uit zijn dagelijkse leven en dat van vrienden en familie, waarover hij openhartig hilarische verhalen vertelt.

Ook de Nederlandse cabaretscene staat te popelen om Kevin Hart te gaan zien. Howard Komproe geeft aan hoe bijzonder het is dat een artiest van zijn formaat in Nederland te zien is: “we mogen ons gelukkig prijzen dat iemand van dit kaliber ons land aandoet. Hij is dé man van het moment: scherp, grappig en altijd met het hart op de juiste plek”. Ook Ronald Goedemondt is enthousiast: “Kevin Hart is een echte verhalenverteller die niet alleen retegrappig is, maar zich ook kwetsbaar durft op te stellen. Aanrader!

Een unieke kans dus om deze legende in Nederland aan het werk te zien!

Bekijk hier een fragment uit Laugh At My Pain op Comedystation

Presented by Comedy Central, Mojo Concerts en Comedystation

KEVIN HART – LET ME EXPLAIN TOUR

11 september 2012
Heineken Music Hall - Amsterdam
Entree: € €29,- / €35,- / €39,- (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur

http://www.khartonline.com/

https://twitter.com/#!/KevinHart4real