Extra show van Kevin Hart in HMH Amsterdam

26-06-2012 @ 21:39

De eerste show die de Amerikaanse comedian Kevin Hart geeft in de Heineken Music Hall in Amsterdam was binnen no-time uitverkocht. Vandaar dat er een extra show plaatsvindt op 12 september.

Kevin Hart brak het afgelopen jaar met zijn Laugh At My Pain-tour alle records in de VS. Zijn 90 optredens in grote arena’s verkochten razendsnel uit. in 2011 speelde Hart zelfs twee keer achter elkaar alle 7200 stoelen in het gigantische Nokia Theatre in Los Angeles vol en brak daarmee het record van Eddie Murphy.

De registratie van die show werd vervolgens in de bioscopen vertoond en haalde in de eerste week al een box-office recordomzet van meer dan 2 miljoen dollar. Inmiddels is de opbrengst meer dan 8 miljoen dollar, staat hij hoog in de top 10 box-office-inkomsten van comedy-bioscoopreleases aller tijden, tussen legendarische stand-upshows als Eddie Murphy’s Raw en Richard Prior’s Live on the Sunset Strip.

Kevin Hart is de nieuwe King of Comedy. Het begon allemaal toen hij op het Just For Laughs festival in Montreal speelde in 2002. Daar eenmaal doorgebroken tourde hij meerdere keren door de States, voordat hij in 2009 met zijn eerste Comedy Central special I’m A Grown Little Man opnam. Die special sloeg in als een bom en zijn naam was gevestigd. Daarna volgde de succestour Seriously Funny (die de hoogste Comedy Central rating van 2010 haalde) en zijn eerdergenoemde recordbrekende show Laugh At My Pain.

Intussen is Kevin Hart een veelgevraagd acteur in grote speelfilms, waaronder Little Fockers (met Robert DeNiro en Ben Stiller), Death At A Funeral (met Chris Rock en Tracy Morgan), Fool’s Gold (met Matthew McConaughey and Kate Hudson) en The 40 Year Old Virgin (met Steve Carell, bekend van the Office).

Ondanks zijn drukke schema door zijn enorme succes in de VS komt Kevin Hart in september naar Europa en is er nu de unieke kans deze grootheid live mee te maken. Op 11 september zal hij voor het eerst ons land aandoen en de Heineken Music Hall platspelen. Verwacht een spetterende show waarin Hart met veel energie de ene na de andere grap op het publiek afvuurt. Hij put veel inspiratie uit zijn dagelijkse leven en dat van vrienden en familie, waarover hij openhartig hilarische verhalen vertelt.

Een unieke kans dus om deze legende in Nederland aan het werk te zien!

Bekijk hier een fragment uit Laugh At My Pain op Comedystation:

KEVIN HARTLET ME EXPLAIN TOUR

12 september 2012 EXTRA SHOW
Heineken Music Hall - Amsterdam
Entree: € €26,- / €32,- / €35,- (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur

http://www.khartonline.com/

https://twitter.com/#!/KevinHart4real