Hardwell's album 'United We Are' nieuw binnen op #1 in Nederland

30-01-2015 @ 16:42

Het album ‘United We Are’ van Hardwell is deze week nieuw op # 1 binnengekomen in de Album Chart. Zeven jaar geleden behaalde Armin van Buuren de koppositie in de Album chart met zijn album ‘Imagine’; sindsdien heeft geen enkele dance-artiest deze notering geëvenaard. Op de dag van release stond het album onmiddellijk op # 2 in de Wereldwijde iTunes Top 100; een unieke prestatie voor een Nederlandse artiest. Het album staat nog steeds op #1 in de Amerikaanse iTunes Dance Chart.

United We Are’ bevat samenwerkingen met zowel nationale als internationale artiesten, waaronder Jason Derulo, Mr Probz, Tiësto en Fatman Scoop. De release van het album viel samen met de kick off van de wereldtournee ‘I Am HardwellUnited We Are’ in een uitverkocht Ziggo Dome. ‘United We Are’ ging 23 januari in release en is het eerste artiestenalbum van de #1 DJ van de wereld.

De getalenteerde DJ en producer, ook wel bekend als Robbert van de Corput, werd in 2013 op 25-jarige leeftijd uitgeroepen tot nummer #1 DJ van de wereld. Hij was daarmee de jongste DJ in de geschiedenis van de lijst die deze prestigieuze titel verkreeg. In oktober 2014 werd Hardwell tijdens Amsterdam Dance Event opnieuw uitgeroepen tot beste DJ van de wereld. Hardwell’s eigen radioshow ‘Hardwell on Air’ is wekelijks te horen om 23:00 uur op Radio 538. Van het album is de single 'Sally' uitgebracht.

United We Are’ is zowel digitaal als fysiek verkrijgbaar.

Videoclip ‘Sally’:

www.djhardwell.com
www.facebook.com/DJHARDWELL
www.twitter.com/HARDWELL