Hardwells single 'Sally' voorloper van album United We Are

16-01-2015 @ 15:19

Hardwells nieuwste single ‘Sally’ is 16 januari digitaal in release gegaan en staat op het nog te verschijnen album ‘United We Are’. De vocalen op de track zijn afkomstig van de Britse singer/songwriter Harrison, die eerder samenwerkte met David Guetta en Steve Aoki. ‘Sally’ valt op door de aanwezigheid van gitaarriffs en ook de pop-punk invloeden zijn duidelijk hoorbaar op Hardwells eerste release van 2015.

Hardwell en Harrison ontmoetten elkaar afgelopen zomer op Ibiza en ze besloten samen de studio in te gaan. ‘Sally’ is het resultaat van hun gezamenlijke passie voor muziek met een rock inslag. De fans van Hardwell kregen al een voorproefje van ‘Sally’ bij ‘Hardwell presents Revealed at Heineken Music Hall’ tijdens Amsterdam Dance Event, waar Harrison een gastoptreden verzorgde.

23 Januari start de nieuwe wereldtour ‘I Am Hardwell: United We Are in een uitverkocht Ziggo Dome. Radio 538 start een landelijke actie waarbij drie Hardwell-bussen 56 steden aandoen. Luisteraars maken kans op kaarten voor de uitverkochte show, als zij een foto maken van één van de bussen en deze posten op social media met #538UnitedWeAre. Op vrijdag 23 januari worden de winnaars in heel Nederland opgehaald door de Hardwell-bussen en naar de Ziggo Dome gebracht.

Voor zijn eerste artiestenalbum ‘United We Are’ is Hardwell samenwerkingen aangegaan met zowel Nederlandse als internationale artiesten. De meest opvallende is die met Jason Derulo, één van ’s werelds populairste artiesten van dit moment, die resulteerde in het nummer ‘Follow Me’. Daarnaast staan er tracks op het album met Mr. Probz, met Tiësto en singer-songwriter Andreas Moe. Andere artiesten die een bijdrage hebben geleverd zijn Fatman Scoop, W&W, Bright Lights, Harrison, Jonathan Mendelsohn, Headhunterz, Haris, Funkerman feat. I-fan en DallasK.

De getalenteerde DJ en producer, ook wel bekend als Robbert van de Corput, werd in 2013 op 25-jarige leeftijd uitgeroepen tot nummer #1 DJ van de wereld door DJ Mag. Hij was daarmee de jongste DJ in de geschiedenis van de lijst die deze prestigieuze titel verkreeg. Oktober 2014 werd Hardwell tijdens Amsterdam Dance Event opnieuw uitgeroepen tot beste DJ van de wereld. Hardwells succesvolle radioshow Hardwell on Air is iedere zaterdagavond te beluisteren bij Radio 538. ‘Hardwell on Air’ wordt in 80 landen wereldwijd beluisterd en staat in 45 landen in de Top 10 podcasts op iTunes.

Het album ‘United We Are’ gaat op vrijdag 23 januari zowel fysiek als digitaal in release.

www.djhardwell.com
www.facebook.com/DJHARDWELL
www.twitter.com/HARDWELL