Revealed Recordings 5 Year Anniversary

06-04-2015 @ 20:45

Het dancelabel van Hardwell, Revealed Recordings, viert haar vijfjarig bestaan met de release van het mixalbum ‘Revealed Recordings 5 Year Anniversary’. Hardwell deed een beroep op zijn fans om de samenstelling van de Top 100 beste Revealed tracks mede te bepalen. Fans konden afgelopen weken via www.revealedrecordings.com stemmen op alle releases inclusief onvergetelijke hits als ‘Never Say Goodbye’, ‘Apollo’ en ‘Spaceman’. Vanaf 3 april is de complete Revealed Recordings Top 100 exclusief op Spotify te beluisteren. Deze Top 100 vormde de basis voor het mixalbum ‘Revealed Recordings 5 Year Anniversary’ geproduceerd door Hardwell.

Hardwell over het vijfjarige bestaan van zijn label en de release van ‘Revealed Recordings 5 Year Anniversary’: "5 jaar alweer.. time flies when you're having fun! Ik droomde er altijd van mijn eigen label te runnen, nieuwe artiesten een platform te geven en ze op weg te helpen, en uiteraard goede muziek uit te brengen en deze aan de wereld te laten horen. Geen kwantiteit maar kwaliteit. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende dance labels, waar ik natuurlijk ontzettend trots op ben. De release van deze compilatie, die samengesteld is door stemmen van de fans, is dit natuurlijk de kers op de taart tot nu toe".

Sinds de oprichting in 2010 is Revealed exponentieel uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen en één van ’s werelds meest toonaangevende en vooruitstrevende dancelabels. Revealed Recordings trok artiesten als Tiësto, W&W, Blasterjaxx, Dannic, Dyro en Deorro aan. Daarnaast brachten ook artiesten als Jason Derulo, Faith Evans, Estelle, Headhunterz, Fatman Scoop en Mr Probz releases uit op het label.

Revealed Recordings 5 Year Anniversary’ is sinds 3 april verkrijgbaar

www.revealedrecordings.com

www.facebook.com/revealedrecordings

www.twitter.com/RevealedRec

www.djhardwell.com
www.facebook.com/DJHARDWELL
www.twitter.com/HARDWELL