Reginald D Hunter in Europe: A Nigga Runs Through It

24-06-2014 @ 18:36

Op 23 september 2014 komt de Amerikaanse comedian Reginald D Hunter naar Amsterdam voor een show in Boom Chicago. Na uitverkochte optredens in de UK en Australië en fantastisch ontvangen shows in Scandinavië en Nieuw-Zeeland komt de vanuit Engeland opererende Reginald D Hunter nu eindelijk terug naar Amsterdam.  

Reginald D Hunter is al 15 jaar één van de bekendste en meest unieke comedians in Engeland. Hij is grappig, goudeerlijk, vaak behoorlijk controversieel, maar altijd intelligent en uitgebalanceerd. Door zijn laid-back presentatie komen zijn grappen extra goed aan. Zijn populariteit neemt nog steeds toe, en hij is een graag geziene gast overal ter wereld: van comedyclubs in Singapore, Hong Kong, Zuid-Afrika, Nieuw-Zeeland tot grote comedyfestivals in Sydney en Edinburgh.

In Nederland is hij een bekend gezicht vanwege zijn regelmatige verschijning in talloze Britse TV-shows als Never Mind The Buzzcocks, QI, Have I Got News For You, 8 Out Of Ten Cats en de Graham Norton Show (in Nederland door Comedy Central uitgezonden). Ook was hij één van de sterren tijdens de extreem populaire nieuwjaarseditie van de BBC-standupshow Live At The Apollo.
Zijn in 2011 uitgebrachte DVD Reginald D Hunter Live was een bestseller in de Engelse comedyhitlijsten, en stond hij stond tien keer met een volledige show op het bekende Fringe comedyfestival in Edinburgh.

Video's:
Reginald D HunterLive At The Apollo
Reginald D Hunter – Smaller Seats

REGINALD D HUNTER IN EUROPE: A NIGGA RUNS THROUGH IT

Dinsdag 23 september, Boom Chicago, Rozengracht 117, Amsterdam

Aanvang: 20:00 uur. Tickets €20, (VIP tickets: €27,50 and €35) ex fee

http://www.reginalddhunter.com/

https://www.facebook.com/ReginaldDHunter

https://twitter.com/reginalddhunter