RAOUL HEERTJE OP 2E EDITIE AMSTERDAM COMEDY FESTIVAL

20-04-2009 @ 16:23

De organisatie van het Amsterdam Comedy Festival heeft nieuwe namen bekendgemaakt van het programma voor de tweede editie van het festival op 22 en 23 mei in de Melkweg: Raoul Heertje, Thomas Smith en de Amerikaan Reginald D Hunter.
Binnen 5 weken vindt de tweede editie van het Amsterdam Comedy Festival plaats in de Melkweg te Amsterdam. Meer dan 40 comedy shows verspreid over twee avonden en vijf podia.

Raoul Heertje – met enig gevoel voor overdrijving de uitvinder van het Nederlandse stand-uppen – is toegevoegd aan het programma van het Amsterdam Comedy Festival. De voorbije maanden liet hij met name zien hoe de TV u dagdagelijks om de tuin leidt in het programma Heerlijk Eerlijk Heertje, maar op het podium keert de oprichter van Comedytrain terug naar zijn roots: heerlijk eerlijk stand-uppen. Heertje speelt op zaterdag 23 mei op het festival.
Net als de Belgische Brit Thomas Smith. Een charmante comedian die grote bekendheid geniet bij onze zuiderburen en het net zo makkelijk over de relativiteitstheorie als over kutscheten heeft...
Reginald D Hunter is afkomstig uit het diepe zuiden van de Verenigde Staten maar woont al enige tijd in Londen waar hij een vaste klant is in de grote comedyzalen en op zenders als Channel 4 en de BBC. Volgens velen een van de grootste talenten van het moment.  Hunter speelt op beide festivaldagen.
 
Met Ross Bennett (USA), Pete Johansson (CAN), Reginald D Hunter (USA) en de Nederlandse Nieuw-Zeelander Bob McLaren staat er dit jaar een uitermate sterke internationale line-up op het festival.

Op enkele namen na is het programma nu compleet: Jaap van der Wal, Lenette van Dongen, Op Sterk Water, Bram van der Velden, Comedytrain All Stars Line-up, Ross Bennett (USA) Comedy Explosion, Eric van Sauers, Dolf Jansen, Lebbis, Daniel Arends, Comedytrain, One Liners Show met Ome Willem, Andre Manuel, Pete Johansson, Henry van Loon, Bob McLaren, Droog Brood, Martijn Koning, Raoul Heertje, Thomas Smith en Reginald D Hunter.

Op http://www.amsterdamcomedyfestival.nl staat de programmering per dag.
 
Er zijn nog kaarten voor het festival. Dagkaarten voor het festival kosten 37,50 en passepartouts kosten 67,50, alles excl. servicekosten.

Kaarten zijn te koop via de kanalen van Ticketservice, maar ook in comedy cafe Toomler te Amsterdam-Zuid (http://www.toomler.nl). Wie in Toomler tickets voor het festival koopt, hoeft geen service kosten te betalen – dat scheelt al gauw 4,55 euro.

Ticketservice
www.ticketservice.nl <http://www.ticketservice.nl>
0900-300 12 50 (€ 0,45 per minuut)
Of via meer dan 150 grotere postkantoren, GWK-stationskantoren, VVV-kantoren en een select aantal Free Record Shops verspreid over heel Nederland.  
Amsterdams Uitburo (AUB)
Verkooppunt: AUB Ticketshop, Leidseplein 26, Amsterdam ( hoek leidseplein / lijnbaansgracht).
Overige bekende, standaard voorverkoopadressen
Get Records - Utrechtsestraat 105, Amsterdam. Telefoon: 020-622 34 41
Concerto - Utrechtsestraat 52-60, Amsterdam. Telefoon: 020-623 52 28
Pico Records - Bijlmerplein 520-521, Amsterdam. Telefoon: 020-691 23 85
Rush Hour - Spuistraat 98, Amsterdam. Telefoon: 020-427 45 05

http://www.amsterdamcomedyfestival.nl