Amerikaanse stand-up comedian Rich Hall voor het eerst naar Nederland

26-11-2014 @ 08:08

De Amerikaanse stand-up comedian Rich Hall komt met zijn nieuwste comedyshow voor het eerst naar Nederland. Na grote shows in onder andere de Verenigde Staten, Engeland en Australë, staat de gerenommeerde komiek op zondag 8 februari 2015 voor het eerst in het Nederlandse comedytheater Boom Chicago

Vanuit zijn passie om publiek te entertainen, begon Rich Hall ooit als straatmuzikant en onervaren komiek. Met een koffer en statief reisde hij stad en land af om met zijn geïmproviseerde sketches een poging te doen zoveel mogelijk mensen te vermaken.

Internationaal success
Nadat hij zijn comedykarakter Otis Lee Crenshaw, een veroordeelde countryzanger, in 1998 introduceerde, kwam zijn carrière in een sneltreinvaart terecht. Met vele optredens in grote comedyclubs over de hele wereld en het winnen van prestigieuze comedyprijzen als de Perrier Award en twee Emmy awards, mag Rich Hall zich inmiddels een internationaal geroemde comedian noemen. Rich Hall weet met zijn absurdistische en tegelijkertijd nuchtere humor het Amerikaanse publiek van Saturday Night Live en David Letterman helemaal in te pakken. Maar ook in Engeland is de komiek zeer geliefd, waar hij naast zijn eigen BBC show Rich Hall’s Fishing Show tegenwoordig te zien is in populaire BBC panelshows als QI en Have I Got News for You?

Een avond doorgebracht in het gezelschap van deze Amerikaanse held is één van de meest vreugdevolle ervaringen die je kunt hebben in het comedy circuit”, aldus de Britse krant The Independent.

Locatie: Boom Chicago, Amsterdam
Datum: Zondag 8 februari 2015
Aanvang show: 20.30 uur (zaal open 20.00 uur)
Tickets: vanaf € 17,50 excl. servicekosten
Kaartverkoop: www.boomchicago.nl (per direct on sale)

http://www.offthekerb.co.uk/rich-hall