CONCERT BEN HARPER 7 JULI VERPLAATST NAAR PARADISO

01-05-2008 @ 12:08

Het concert dat singer/songwriter en rockgitarist Ben Harper geeft op 7 juli a.s., is verplaatst van de Heineken Music Hall naar Paradiso Amsterdam op dezelfde dag. Voor de intiemere setting van An Evening with Ben Harper is vanaf zaterdag nog een zeer beperkt aantal kaarten beschikbaar. Al gekochte kaarten voor het concert blijven geldig voor de nieuwe lokatie of kunnen binnen een maand worden ingeleverd bij de voorverkoopadressen.
De Amerikaanse muzikant Ben Harper heeft de afgelopen veertien jaar een imposant oeuvre en een geweldige live reputatie opgebouwd.
In 1994 bracht hij zijn eerste album uit, 'Welcome To The Cruel World' waarmee hij een cultstatus bereikte en zijn eerste schare trouwe fans kreeg. In 1999 kreeg hij grote bekendheid door de hitsingles 'Steal My Kisses' en 'Suzie Blue' van het album 'Burn To Shine', een van zijn succesvolste albums tot nu toe. Hij tourde ontelbare keren de wereld rond en dat inspireerde hem tot het schrijven van  albums als 'Diamonds On the Inside' uit 2003, 'Live At The Apollo' uit 2005 en vorig jaar opnieuw voor 'Lifeline'.

Ben Harper & The Innocent Criminals

Maandag 7 juli 2008
VERPLAATST NAAR PARADISO - AMSTERDAM
Entree: € 39 (excl. servicekosten)
Aanvang: 19.30 uur.