Folkduo Rue Royale in september naar NL voor 3 optredens

15-05-2013 @ 17:29

In september komt Rue Royale voor een serie van 3 intieme concerten naar Nederland. Tijdens deze bijzondere optredens in Rotterdam, Amsterdam en Groningen zal het Brits/Amerikaanse folkduo hun nieuwste album ‘Remedies Ahead’ presenteren.

Het folkduo Rue Royale ontstond in 2006 en is sindsdien bijna non-stop aan het touren. Geïnspireerd door de diverse stijlen die ze onderweg passeren, weten de echtelieden Brooklyn en Ruth Dekker met een minimale bezetting het maximale uit hun muziek te halen.

De betoverende folk met de prachtige, harmonieuze samenzang van het echtpaar kan steevast rekenen op goede reacties van de pers, ook hebben zij dankzij hun veelvuldige optredens een behoorlijke fanbase in Nederland weten op te bouwen. Het op 19 augustus te verschijnen derde album ‘Remedies Ahead’ belooft het meest romantische album van Rue Royale tot nu toe te worden. Vanaf 10 juni kan er al genoten worden van een voorproefje, want die dag komt de eerste single “Set Out To Discover” uit.

Rue Royale, een aanrader voor de liefhebbers van fijne popliedjes in de stijl van Kim Janssen, Damien Rice, Doves en Elbow.

RUE ROYALE

Vrijdag 13 september 2013

Paradijskerk (i.s.m. Rotown) | Rotterdam

Entree: € 10,- (excl. servicekosten) Kaartverkoop via www.rotown.nl

 

Zaterdag 14 september 2013

Paradiso | Amsterdam

Entree: € 8,50 (excl. servicekosten en lidmaatschap)

Kaartverkoop start op zaterdag 18 mei om 10.00 uur via www.paradiso.nl , www.ticketmaster.nl en de bekende voorverkoopadressen.

 

Zondag 15 september 2013

Vera | Groningen

Entree: € 9,- (excl. servicekosten)

Kaartverkoop via www.vera-groningen.nl .

https://www.facebook.com/rueroyalemusic

www.rueroyalemusic.com

https://twitter.com/RueRoyale