Wéér een Volendammer zanger op #1

03-12-2007 @ 16:59

Nadat Jeff in 1994 de finale van de 'Soundmix-Show van Henny Huisman' wist te bereiken, heeft Jeff samen met zijn band 'Brooklyn' bijna alle grote zalen in Nederland bezocht, maar uiteindelijk gekozen om als solo-artiest verder te gaan. In 1997 zette hij voet op de Canarische eilanden alwaar hij 8 jaar zijn carriëre heeft voortgezet en uitgebreid. In oktober 2003 kwam Jeff terug naar Nederland, en hoe !!...............door in februari van 2004 het Europees record non-stop zingen te verpletteren met maar liefst 12 uur en het record op 36 uur neer te zetten. Door het succes van zijn optredens en de publiciteit omtrent deze recordpoging, is Jeff uitgegroeid tot een veel gevraagd en zeer gewild artiest. Als één van de vaste zangers van 'De Skihut Rotterdam' was hij ook regelmatig in het buitenland te bewonderen in Spanje, Oostenrijk, Portugal, Finland, Duitsland en België.

Welnu 2007 wordt de éérste landelijk uitgebrachte cd-single van de nieuwe Volendammer- sensatie JEFF een feit. Na een oproep via de muziekzender TMF, om liedjes in te sturen, die eventueel mee zouden kunnen dingen naar de inmiddels in het leven geroepen 'Marco Borsato Award', stuurde Jeff het lied, 't Is niet voorbij' op. Na enkele weken bleek het liedje één van de meest beluisterde nummers op deze website te zijn, en mocht Jeff deze live in de TMF-studio komen zingen.

't Is niet voorbij' werd al in juni 2005 tezamen met nog drie andere tracks opgenomen in de Arnold Mühren Studio in Volendam. Na vele omzwervingen en besluiteloze acties van enkele platenlabels, kwam dit nummer nooit op de markt, maar is het Jeff nu toch via een bijzondere omweg, i.s.m E-Sound Music gelukt. Jeff besloot om naast de CD-single ook een videoclip op te nemen. Door middel van stemmen die vanuit het hele land gedaan kunnen worden op www.verzoekparade.nl, is de videoclip van 't Is niet voorbij' binnen één week op de #1 positie beland van de clipparade van TV Oranje. De CD-single is vanaf eind november in alle muziekwinkels te verkrijgen.

JEFF: 't Is niet voorbij'
Bestelnr. CDS: MIL 071101
(twotone/e-sound music/pinkrec)