NL: nieuwe single Wim Rijken - Als de dag lacht

12-05-2012 @ 21:58

Als de dag lacht en me meeneemt in de morgen, laat ik mij verleiden door de tijd...’ zingt Wim Rijken op zijn nieuwe single en (ver)leidt daarmee de luisteraar de zomer in… Net als zijn vorige single 'Zij is de liefste', die enkele maanden geleden veel voorbij kwam op radio en tv en 6 weken in de Mega Top 100 stond, is de tekst van deze ‘feel good’-single ook geschreven door Wim en de muziek door Hans Rusche. Ook dit keer tekenen zij samen voor de productie.

In de bijbehorende, sfeervolle videoclip is ondermeer een prachtige rol weggelegd voor model Elisa, het meisje met de betoverende glimlach… Zij is de oudste dochter van Wim’s zus en zijn petekind. Dit jaar zit Wim Rijken 25 jaar in het vak. Dat wordt binnenkort gevierd met de release van een overzichtsalbum vanaf zijn eerste hit met Conny Vandenbos, het legendarische duet 'Wie weet wat liefde is', tot en met deze nieuwe single 'Als de dag lacht'.

Wim is tevens acteur. Hij speelde in vele theaterproducties en tv-series. Sinds 2009 schittert hij jaarlijks in de bioscoop in de rol van goedheiligman in de traditionele sinterklaasfilms, alle bekroond met de gouden status door de zeer hoge bezoekersaantallen. Vanaf 18 juli is Wim in de Nederlandse bioscopen te zien als notaris Randlijn in de nieuwe zomerfilm Joris en Boris en het Geheim van de Tempel.

Wim Rijken presenteerde voor de televisie onder andere De Winkel van Sinkel en De Droogkap en voor de radio programma’s op Radio 1, Radio Noordzee en Radio 192. Zijn stem is daarnaast veelvuldig te horen als voice-over, in commercials en in tekenfilms.

www.wimrijken.nl

clip

download link single

https://twitter.com/#!/wimrijken