Death Letters in nieuwe Game van Electronic Arts

15-04-2011 @ 09:39

De lancering van hun nieuwe album Post-Historic begint heel goed voor Death Letters. Amper ligt de CD in de schappen van de muziekwinkels, of er is al een track uitverkoren om onderdeel uit te maken van de nieuwe NHL 2012 game van Electronic Arts, uit te komen in de herfst van 2011.

In de nieuwste versie van NHL, een razend populaire ijshockey-game dat elk jaar verschijnt, zal de albumtrack I Wish I Could Steal A Sunset van de jonge rockers frequent te horen zijn. Te gek, hoor, aldus frontman Duende Ariza Lora, tevens componist van het nummer. 'Victor en ik kennen deze game heel goed, het is een bizar idee dat onze muziek nu hierin wereldwijd te horen zal zijn!'.

Alle messen worden geslepen rond de release van Post-Historic, door nu.nl al getypeerd als een juweeltje. Zo heeft het duo in samenwerking met Chrysalis Songs Benelux een nieuw Youtube-kanaal gelanceerd www.youtube.com/thedeathletters , waarop alle filmpjes uit hun hele carriére te zien zijn, ook de eerste beelden van hun eerste TV-optredens op 15-jarige leeftijd. Daarnaast natuurlijk de videoclip van 'Your Heart Upside Down', de eerste single van het nieuwe album, dat veelvuldig te horen geweest is op 3FM, op MTV en bij hun optreden in De Wereld Draait Door.

Dit weekend presenteren Death Letters hun CD live aan het publiek, en wel op 14 april in Rotown, Rotterdam en op 15 april in Paradiso, Amsterdam. Daarna volgt een tour door binnen-en buitenland, onder andere als support act van De Staat.

http://www.deathletters.net/