MARCO BORSATO LIVE AT WESTERPARK

02-02-2010 @ 15:08

Marco Borsato gaat twee concerten geven tijdens Live at Westerpark in Amsterdam. Op donderdag 8 en vrijdag 9 juli a.s. staat Marco Borsato met zijn band in het cultuurpark Westergasfabriek in Amsterdam. De kaartverkoop voor beide concerten begint a.s. zaterdag om 10 uur via www.livenation.nl

Ik kijk er enorm naar uit om in het prachtige Westerpark te spelen! Naast een aantal van mijn bekende nummers zal ik ook van de gelegenheid gebruik maken om een aantal verrassende, niet alledaagse liedjes te spelen. Het Westerpark staat bekend om zijn gezelligheid, toegankelijkheid en intimiteit. De ongedwongen sfeer in het park maakt dat iedereen zich hier thuis voelt!

Marco Borsato heeft ook als live artiest een imposante staat van dienst. Met zijn shows weet hij al jaren een groot publiek te bereiken. Het optreden in het Westerpark is zijn eerste grote live show in 2010 en belooft door het speciale karakter een bijzonder optreden te worden.
 
JURK! is gevraagd als support act van Marco Borsato. JURK! zijn Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven. Het duo kreeg als JURK! in korte tijd grote bekendheid toen de debuut single 'Zou zo graag' vanuit het niets op de eerste plaats in de Single Top 100 kwam. Een week later herhaalde het album 'Avondjurk' het succes door ook op de hoogste positie in de Album Top 100 binnen te komen. Momenteel is JURK! bezig met een praktisch uitverkochte theatertour langs 50 theaters.

MARCO BORSATO live at Westerpark
& support act JURK!

Donderdag 8 en vrijdag 9 juli 2010
Cultuurpark Westergasfabriek - Amsterdam
Entree: € 49 (excl. servicekosten)
Aanvang: 19.30 uur