Nieuwe single van JURK!

09-01-2013 @ 13:50

Nadat JURK! in 2010 vanuit het niets op het toneel verscheen bleef het enige tijd stil rond de band van Dennis van de Ven en Jeroen van Koningsbrugge. Toch werd er tussen de drukke TV werkzaamheden door hard gewerkt aan een nieuw album en theatershow.

Exact 2 jaar na de #1 hit 'Zou zo graag' van het met goud bekroonde album 'Avondjurk' verschijnt 11 januari 'Als ik bij jou ben'. Het nummer is de eerste single van het nieuwe album 'Glitterjurk' dat op vrijdag 8 februari uitkomt. Enkele dagen daarvoor start JURK! met de gelijknamige theatershow die in 3 maanden tijd langs meer dan 40 theaters reist. De tour wordt afgesloten met een optreden van Dennis en Jeroen met band in het Koninklijk Theater Carré.

'Glitterjurk' is een even herkenbare als verfrissende volgende stap van JURK. Het album beweegt zich op verrassende wijze middels vrolijke uptempo popnummers, via bourgondische chansons en meeslepende ballads langs het leven zoals het is of zou moeten zijn. De nummers vormen samen met sketches de ingrediënten van de praktisch uitverkochte theatertour. In de zomer zal JURK! een selectief aantal festivals aandoen waarna het duo het najaar weer op TV verschijnt met het programma JURK! op RTL4.

http://www.eenjurk.nl/

voor de locaties waar nog kaarten verkrigbaar zijn check via deze link

http://www.facebook.com/eenjurk