JURK! OPENT FESTIVAL SEIZOEN OP PAASPOP

04-04-2010 @ 22:41

Na een waanzinnige theatertour door heel Nederland is JURK! deze zomer te bewonderen op enkele festivals. 1e Paasdag was de officiele aftrap van het festival seizoen op Paaspop en natuurlijk was JURK daarbij aanwezig. Behalve op Paaspop is JURK! deze zomer onder meer te zien op de Bevrijdingsfestivals in Den Haag en Haarlem, in het voorprogramma van Marco Borsato in het Westerpark en op het Bavaria Open Air in Lieshout. De kans is groot dat er nog meer festivals bij komen.
De nieuwe single van JURK! is getiteld "Niemand" en is vanaf deze week uit. Het nummer staat op het debuut album "Avondjurk" en is de opvolger van de #1 hit "Zou zo graag".

Al eerder werd bekend dat Marco Borsato JURK! persoonlijk heeft uitgenodigd om op donderdag 8 en vrijdag 9 juli het voorprogramma te verzorgen van de concerten van Marco. Met zijn shows weet hij al jaren een groot publiek te bereiken. De twee optredens in Westerpark is zijn eerste grote live show in 2010 en belooft door het speciale karakter een bijzonder optreden te worden.

Het eenmalige Twitterconcert dat JURK! op zaterdag 17 april in Paradiso geeft was in no-time uitverkocht. Een paar honderd volgers op Twitter werden door Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven persoonlijk uitgenodigd. Zij hielpen JURK! al met de #1 hit 'Zou zo graag' en zouden in retour gratis toegang krijgen tot het twitterconcert.

http://www.eenjurk.nl/