JOHMA GAAT VOOR REMIXSESSIES

15-07-2009 @ 15:07

Het saladebedrijf Johma bestaat ruim veertig jaar. Dat is een goede reden voor een mooi feestje. Daarom heeft men besloten om 'iets' met muziek te gaan. En dat klinkt dus weer als muziek in de oren. Zeker wanneer een mix wordt gemaakt van jonge hippe en gouden oude muzikanten. Hen is gevraagd om samen de studio in te gaan en een remix te maken van de bekende Johma Tune.
Het resultaat is te beluisteren op http://www.johma.nl/johmaremixsessies/

Jaren 80 icoon DJ SVEN en aanstormend dance talent Tearce namen als eerste de Johma Tune flink onder handen. Beluister hun remix op de site.
Het filmpje dat men van deze bijzondere ontmoeting maakte is zeker ook de moeite waard. Hierin worden bijzondere nieuwtjes onthult. Bekijk het filmpje

Het tweede duo dat voor Johma aan de slag ging was Shamrock van T-Spoon (bekend van o.a. 'Sex on the beach') en producent George Anthony. Ook van hen is alles te bekijken en beluisteren op de website: http://www.johma.nl
Bekijk hier het filmpje

Win een magisch live optreden op jouw feestje
Je kunt nu ook een optreden winnen van een Nederlandse artiest naar keuze. Wat moet je doen?
Je hoeft alleen jouw 'gouden' tip te geven. Een deskundige jury kiest dan de origineelste of meest verrassende inzending.
zie voor meer info: http://www.johma.nl/johmaremixsessies/

website johma: http://www.johma.nl/

over Johma
Johma bestaat sinds 1968
In 1968 begonnen Johan Schreur en zijn compagnon Martin een saladebedrijfje in een garage in Glanerbrug, een plaatsje vlakbij Enschede. De naam was snel gevonden door hun beide voornamen te combineren. De eerste afnemers waren slagers en kleine supermarkten in het oosten des lands.
De groei zat er vanaf het begin af aan goed in. Midden jaren ’70 had de afzet zulke vormen aangenomen dat huisvesting op een grotere locatie nodig was. Deze werd gevonden in Losser, enkele kilometers verderop.
Onder een andere directie zette de groei vanaf midden jaren ’80 flink door. In 1999 werd een ultramoderne vestiging in Losser in gebruik genomen voor de bereiding van broodjes en sandwiches.
Het begin van de 21e eeuw staat in het teken van verdere uitbreiding en integratie. Johma, inmiddels onderdeel van het Uniq concern, neemt onder meer het toonaangevende Gourmet in Panningen over.
Het succesverhaal van Johma is een continuing story. We groeien, zijn volop in beweging en we hebben inmiddels een prachtige mijlpaal: in augustus 2008 bestond Johma 40 jaar!