NL: RENÉ SCHUURMANS LIVE IN CONCERT

04-06-2009 @ 19:27

2e Pinksterdag (1 juni) startte de kaartverkoop voor het spectaculaire live concert van René Schuurmans. Bijzonder aan het concert is de locatie! Het spektakel gaat namelijk plaatsvinden in een Mega-tent (capaciteit 5.000) in René’s eigen achtertuin in Sint Michielsgestel!
Op vrijdag 18 september a.s. zal dat live concert plaatsvinden, het zal een avond worden om nooit te vergeten met topzang en bovenal gezelligheid. Op deze avond zullen al René´s hits als ´Handen in de lucht’, ‘Laat de zon in je hart’, ’Als ik haar zie` en ‘Hela ho’ en zijn recente succes singles ´Blij dat ik leef´ en ´Lieve Lotte´ voorbijkomen.

Het idee voor het achtertuin concert bestaat al een tijd. De definitieve datum voor het concert liet op zich wachten door allerlei logistieke redenen, een concert in de achtertuin vergt nu eenmaal heel veel geregel. Vergunningen moesten worden aangevraagd en aan veiligheidvoorschriften moest worden voldaan. Alles is nu rond, de blauwdrukken zijn door alle betrokkenen goedgekeurd en de datum is dan eindelijk bekend. René wil zijn fans altijd iets unieks bieden en met een concert als deze is dat zeker het geval!

De TROS zal dit unieke evenement vastleggen op beeld en in het najaar zal een compilatie van het concert worden uitgezonden op de Nederlandse televisie.
Kaarten voor dit bijzondere concert zijn bestellen via www.paylogic.nl en te verkrijgen bij Primera en Musicstore vestigingen in het land (kijk voor precieze verkooplocaties op www.reneschuurmans.com). Voor een staanplaats bedragen de kosten € 25,= per ticket en voor een zitplaats betaalt men € 30,= per ticket. Zitplaatsen zijn alleen via de website van René te bestellen.

Meer informatie over René Schuurmans en het live concert is te vinden op:
www.reneschuurmans.com
www.reneschuurmans-fan.hyves.nl