VAN DIK HOUT WEGENS SUCCES TERUG IN DE THEATERS

14-01-2008 @ 11:19

In het seizoen 2006/2007 zocht Van Dik Hout de intimiteit van het rode pluche weer op middels een reeks theaterconcerten. En met succes, getuige de uitverkochte zalen, enthousiaste reacties van het publiek en de grote vraag naar een reprise. De band geeft hier dan ook graag gehoor aan en gaat vanaf februari 2008 wederom de theaters aandoen.
Eén van Neerlands meest populaire bands kan inmiddels terugkijken op een indrukwekkende carrière. Het begon allemaal eind jaren '80, toen schoolvrienden in Den Helder een bandje begonnen. In 1994 kwam de grote doorbraak met de hit 'Stil In Mij' en het eerste titelloze album Van Dik Hout (platina). Het leverde Van Dik Hout een MTV Local Hero Award en een Zilveren Harp op. Nu, ruim twaalf jaar later, puilt de prijzenkast uit. De combinatie van stoere rock en mooie Nederlandstalige teksten bleek een schot in de roos.
Van Dik Hout ging ook een aantal unieke, zeer succesvolle samenwerkingsverbanden aan. Met Herman Brood maakten ze de single 'Pijn', en als Poema's - samen met het cabaretduo Acda & De Munnik -
speelden ze vier keer in een uitverkochte Heineken Music Hall en bestormden ze de hitlijsten met 'Mijn Houten Hart' en de #1 hit 'Zij Maakt Het Verschil'.
De band kan putten uit een indrukwekkend oeuvre en laat zich in de theaters van zijn akoestische kant zien. Naast vele klassieke Van Dik Hout songs in een verassende uitvoering worden er nummers van het laatste album 'Alles Waar Ik Nooit Aan Begon' ten gehore gebracht.
Puur, intiem, veelzijdig, met twee gitaren, bas, piano, drum en zang.

voor meer info:
WWW.VANDIKHOUT.NL
WWW.ATTHEATER.NL