RENE SCHUURMANS

23-07-2007 @ 23:28

Het gaat  goed met zanger René Schuurmans. Brabant is de provincie waar hij naam zijn heeft gemaakt, maar hij treedt inmiddels door heel het land op. Daarom is het de hoogste tijd voor een nieuw album: ‘Vanaf Vandaag. Het album bevat 13 nummers, die de blonde zanger op het lijf zijn geschreven. Het 3e album alweer van René Schuurmans is 1 juli gepresenteerd tijdens de fanclubdag in Breda. Zes dagen later lag het album in de winkels.
René Schuurmans is één van de Nederlandstalige paradepaardjes van Berk Music in Eindhoven. Zijn vorige twee albums ‘Zaterdagavond’ (2004) en ‘Zomaar Verliefd’ (2006) verkochten prima en ook voor de singles van die albums liep een breed publiek warm. Met ‘Vanaf vandaag’ borduurt René nu voort op de met succes ingeslagen weg. “Dit album is een verlengstuk van de vorige twee. We hebben alleen geprobeerd het nóg beter te maken en daar zijn we aardig in geslaagd”, vertelt de zanger niet zonder trots. Samen met zijn vaste producer Kees Tel schreef hij acht van de dertien nummers op ‘Vanaf Vandaag’. “Dat zijn typische René Schuurmans-nummers: zowel vrolijke feestnummers als ballads.
We houden het gewoon lekker Nederlandstalig. Dat ligt me ook het best”,
zo vertelt René. Als ondersteuner voor het album werd een single met dubbele A-kant uitgebracht. Dat zijn ‘Laat de zon in je hart’ en ‘Volendam’. Die single staat hoog genoteerd inmiddels. 

René Schuurmans - Vanaf vandaag     

release 11-07-2007

(berk music)