'Zing met me mee' wordt nieuwe single van René Schuurmans

31-01-2011 @ 22:52

4 februari verschijnt de nieuwe single van René SchuurmansZing met me mee’, de voorloper van zijn nieuwe album met 15 gloednieuwe topliedjes dat in juni uit gaat komen. Velen roepen het, maar wij garanderen het, met deze onvervalste partyhit van 2011 ‘gaat het dak er zeker af’! Je hebt partyhits en partyhits! René Schuurmans heeft er al veel op zijn naam staan. Hits als ‘Hela Ho’, ‘Handen in de lucht’ en ‘Laat de zon in je hart’ zijn enkele van ‘de echte hits van het volk’ die afkomstig zijn van de sympathieke zanger. Veel van zijn repertoire wordt werkelijk grijs gedraaid op radiozenders, clipstations in de horeca en DJ’s op evenementen wat de enorme populariteit van zijn liedjes in het land onderschrijft.

Al ruim vijf jaar mag René Schuurmans zich rekenen tot één van de best geboekte artiesten van Nederland. Zijn live optredens en repertoire zijn steevast een absolute garantie voor feest! 2011 gaat zonder enige twijfel het jaar van René Schuurmans worden!
 
De nieuwe single 'Zing met me mee' wordt promotioneel ondersteund met een fantastische clip: http://www.youtube.com/watch?v=hhUevebuCOg

http://www.reneschuurmans.com/