LOHUES & LOUISIANA BLUES CLUB BEVESTIGD ALS SUPPORT ACT ROLLING STONES

04-06-2007 @ 17:20

Verkeersdrukte verwacht: NS zet extra treinen in
Na de bekendmaking van Van Morrison als special guest bij the Rolling Stones, is nu ook Lohues & The Louisiana Blues Club bevestigd als voorprogramma. Daniël Lohues is bekend geworden als de zanger van Skik, maar heeft inmiddels ook een respectabele solo carrière opgebouwd. Vorig jaar verscheen het solo debuut album ‘Allennig’ waarop ook het nummer ‘Annelie’ te vinden is. In april ontving Lohues voor dit nummer de Annie MG Schmidt Prijs voor beste theater lied van 2006.
Een aantal jaren geleden maakte Lohues zijn jeugddroom waar door in Amerika met locale bluesmuzikanten een album op te nemen luisterend naar de titel ‘Ja Boeh’.  Inmiddels is de Louisiana Blues Club met Lohues nog een album verder, ‘Grip’ en deze zomer tourt Lohues weer met zijn Amerikaanse blues vrienden in een aantal clubs en festivals.

In verband met de verwachte verkeersdrukte, wordt aangeraden het concert met het openbaar vervoer te bezoeken. Het Goffertpark in Nijmegen is uitstekend per openbaar vervoer te bereiken. Speciaal voor bezoekers van dit concert zet de NS extra treinen in na afloop van het concert en er worden tussen Nijmegen Centraal en het Goffertpark pendelbussen ingezet. Kijk voor gedetailleerde reisinformatie op www.ns.nl (concerten en evenementen) of www.mojo.nl

Rolling Stones 'A Bigger Bang'+ special guest Van Morrison & support act Lohues & The Louisiana Blues Club

Vrijdag 8 juni 2007 Goffertpark Nijmegen
Deuren open: 16.00 uur
Aanvang: 18.00 uur
Entree: € 85 (excl. servicekosten)
Aanvang: 18.00 uur.