BIZ NEWS: Rob Kuilboer, Maarten Luijt en Rob Boskamp starten RMR Digital

07-05-2007 @ 15:16

Rob Kuilboer (md Astral Music), Maarten Luijt (md UCMG Nederland) en Rob Boskamp (dj) zijn gezamenlijk het bedrijf RMR Digital gestart. Het bedrijf heeft als doel om in de vraag naar singles te voorzien op cd-formaat voor een nieuwe generatie dj's; de digitale cd-jocks.
Naast de verkoop van vinyl en downloads is er volgens RMR Digital een stijgende belangstelling voor cd-singles van specifiek Nederlands dancemateriaal. Omdat cd-r's hoge logistieke en productiekosten met zich meebrengen, waardoor de verkoopprijs vergelijkbaar wordt met die van een 12", geniet bij dj's een verzamelaar met diverse tracks de voorkeur.
RMR Digital heeft geen eigen artiesten en dient als een independent platform voor de promotie van Nederlandse en Belgische dancemaatschappijen. RMR Digital richt zich op het samenstellen van dancecompilatie-cd's. Het heeft een aantal concepten die aansluiten bij de diverse dancedoelgroepen en die door middel van een internationaal distributienetwerk van Astral Music hun weg zullen vinden naar de eindgebruiker. RMR Digital is van plan om deze concepten ook digitaal aan te bieden op speciale dj-sites.
Contactpersoon is Rob Boskamp en is te bereiken via 0653401290 en via email: rboskamp@orange.nl