Fresh40 presenteert haar nieuwe Top talents

17-10-2008 @ 15:06

Tijdens het Amsterdam Dance Event presenteert Fresh40 2 nieuwe Top Talents, nl DJ Rose en DJ San Sebastian
Beide DJ's zijn al jaren actief in de dance-scene en hebben nu voor Fresh40 gekozen voor de release van hun nieuwste single.
DJ Rose scoorde eerder al een hit met 'Summer Love' en zal tijdens het ADE haar nieuwe single 'Twisted' presenteren.
DJ San Sebastian had eerder ook al een succes met een remix van Dum Da Dum en zal zijn nieuwe track 'Typewriter' lanceren, die hij samen met NonStopRob heeft geproduceerd. Beide DJ's hebben gekozen voor Fresh40Talent vanwege de bijzondere positie die Fresh40 inneemt.

Fresh40 is van origine de wekelijkse Dance Chart die wordt samengesteld door ruim 250 van de bekende club-dj's van de Benelux. De lijst is daarom met recht één van de meest trendbepalende lijsten. In 2005 is besloten om de lijst ook online te publiceren en de tracks direct online te koop aan te bieden. Sinds de lancering van de website www.fresh40.nl heeft Fresh40 een stormachtige groei meegemaakt. Het aantal verkochte tracks laat nog steeds een gezonde groei zien en de bezoekersaantallen benaderen inmiddels zo'n 40.000 unieke bezoekers per maand.
Sinds vorig jaar oktober biedt Fresh40 onder de naam Fresh40talent een nieuwe dienst aan voor (home)producers.
Via de website Fresh40talent.nl kunnen producers van dance muziek hun eigen muziek uploaden en te koop aanbieden in de webwinkels van o.a. Fresh40 / Radio538 en vele andere. Fresh40 zorgt hierbij automatisch voor een hoop publiciteit. Enerzijds kunnen de producers elkaars track beluisteren en downloaden, anderzijds kunnen professionele DJ's en overige bezoekers de tracks ook beluisteren en downloaden. Daarnaast biedt Fresh40 de (home)producers een hoop extra diensten om de track op een professionele manier te promoten.
Het staat iedereen vrij om zijn/haar muziek uit te brengen. Naast een hoop amateuristische tracks, wordt er ook een aanzienlijke hoeveelheid kwaliteitsmateriaal geupload. Fresh40 kijkt niet zozeer naar de hitpotentie, maar laat ook ondergewaarde stromingen aan bod komen.

Uit de honderden producers die hun track via Fresh40 aanbieden, heeft Fresh40 nu 2 talenten gescout, die ook actief zijn als DJ. Zij mogen een uur lang draaien op de 'Special Launch Party' die gegeven wordt op donderdag 23 oktober van 18:00 - 21:00 in Club Roque. Ook de man achter Fresh40 Rob Boskamp zal tijdens deze avond achter de draaitafels te vinden zijn.

More info:
www.clubroque.nl
www.fresh40.nl
www.fresh40talent.nl
www.djrose.nl
www.djsansebastian.com
www.djrobboskamp.nl
www.nonstoprob.com