JAZZ IT UP CD

16-08-2007 @ 11:58

Sinds deze week is de Jazz It Up CD te koop in alle muziekwinkels in Nederland! Deze dubbelaar is samengesteld door de Jazz Jocks Rob Boskamp, Jan Schouwstra en Rob Blesgraaf en bevat de lekkerste tracks voor de perfecte avond uit! Van Paul Anka tot Nederlands nieuwe fenomeen Rob van der Wouw. Van electronisch tot traditioneel en van latin-jazz tot funky-jazz….intussen schreven de Telegraaf, Elsevier, AD, Nieuwe Revu en de Veronicagids reeds heel lovende kritieken en heeft dit nieuwe concept zijn eigen plaats gevonden tussen stijlgenoten Wicked Jazz Sounds en Blue Note Trip. 
Jazz It Up is ‘the ultimate lifestyle’….jazz is trendy, hot, stoer, vet en vooral niet stoffig. Het totaal concept is een beleving van geweldige muziek, het genieten van cocktails en champagne tijdens het borrelgedeelte, tongstrelend eten en nagenieten op de dansvloer in een zeer sfeervolle ambiance
Gericht wordt op een doelgroep van 20 tot 50+. Mensen die openstaan voor ‘the better things in life’, kortom levensgenieters!

26 Augustus a.s. presenteren Jazz Jocks Rob Boskamp, Jan Schouwstra en Rob Blesgraaf de Jazz It Up CD en het concept in Panama/Amsterdam. Tussen 16.00 en 23.00 uur zullen de Jazz Jocks hun fijnste tunes ten gehore brengen en afgewisseld worden door een aantal live muzikanten, waaronder Tamara Maria en een speciale gast.
Bij de entree krijgt men een lekker glas Prosecco en ook zal er een prachtige expositie zijn van de extreem kunstzinnige alleskunner Claudia van der Kolk www.McClaud.com. Naast haar schilderijen, zullen de dj’s t-shirts en sieraden uit haar collectie dragen/showen. Gedurende de avond worden er wat dim-summetjes geserveerd en kan men samplen van speciaal geïmporteerde olijven uit Noord Italië. Men kan ook van het speciale Jazz It Up diner genieten. Hiervoor dient men wel bijtijds een tafel te reserveren bij Panama/Amsterdam.