CONCERT BLOC PARTY VERPLAATST NAAR 7 NOVEMBER

03-05-2007 @ 21:15

Het concert dat Bloc Party zou geven in de Heineken Music Hall op 26 juni is verplaatst naar woensdag 7 november 2007. De locatie blijft ongewijzigd. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuw datum.
De uitverkochte show in Vredenburg, Utrecht afgelopen weekend was een groot succes. Fans zullen echter even moeten wachten op een volgende gelegenheid om de band opnieuw live te zien; wegens familiaire verplichtingen heeft Bloc Party het tourschema moeten aanpassen. De nieuwe concertdatum is vastgesteld op woensdag 7 november in de Heineken Music Hall in Amsterdam.
Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe concertdatum of zijn te retourneren bij de Ticket Service voorverkoopadressen, uiterlijk tot en met 6 november.
Met de release van het debuutalbum 'Silent Alarm', en de singles Banquet, Helicopter en The Pioneers, ontsteeg Bloc Party op snelle en indrukwekkende wijze de underground. Het album ging wereldwijd ruim 1 miljoen keer over de toonbank. Dit jaar bracht Bloc Party hun langverwachte tweede album 'A Weekend in the City' uit. Bloc Party bestaat uit zanger Kele Okereke, gitarist Russell Lissack, bassist Gordon Moakes en drummer Matt Tong. Het viertal mixt met stijlen als pop, indie, new wave, post-punk en zelfs techno. In de afgelopen 2 jaar gaf de band al optredens op Lowlands en Pinkpop.

BLOC PARTY + support act
Woensdag 7 november 2007
Heineken Music Hall - Amsterdam
Entree: € 31 (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur

bron: mojo concerts