A CAMPINGFLIGHT TO LOWLANDS PARADISE UITVERKOCHT

01-05-2009 @ 17:37

De 17e editie van A Campingflight to Lowlands Paradise is uitverkocht. Nog nooit eerder gingen de 55.000 tickets zo snel over de toonbank.

Lowlands vindt plaats van 21 t/m 23 augustus op evenemententerrein Walibi World in Biddinghuizen. Het programma telt meer dan 175 acts op het gebied van muziek, (straat)theater, dans, comedy, film en literatuur. Enkele grote namen uit het muziekprogramma zijn Arctic Monkeys, The Prodigy, Lily Allen, Bloc Party en Boys Noize. Het programma is nog niet compleet en binnenkort worden nieuwe namen aangekondigd.

Nu het festival is uitverkocht, wijst de organisatie er nogmaals expliciet op geen tickets te kopen via de zwarthandel. Op 23 april werd aangekondigd dat tickets die door de zwarthandel zijn opgekocht ongeldig worden gemaakt. De verwachting is dat de eerste tickets binnen afzienbare tijd worden geannuleerd. Het ongeldig maken van kaarten gaat door tot aan de start het festival.

Op de site www.ticketsenconcertkaarten.nl is alle informatie over zwarthandel te vinden. Er worden tips gegeven over hoe gedupeerde consumenten hun geld bij de zwarthandelaren kunnen terugvorderen en er is een voorbeeldbrief –opgesteld door onze jurist- te downloaden die hiervoor gebruikt kan worden.

Ongeldig gemaakte tickets komen voor de oorspronkelijke prijs weer beschikbaar voor de officiële verkoop via lowlands.nl, livenation.nl, eventim.nl en 0900 – 1010 2020(45cpm). Daarnaast is het mogelijk dat een kleine hoeveelheid tickets die voor sponsoracties is gereserveerd beschikbaar komt voor de verkoop. Indien dit gebeurt, worden consumenten hierover via de Lowlands mailinglist op de hoogte gesteld.

Bij het onderzoek naar zwarthandel wordt met name gelet op transacties van de volgende ticketbureaus:
- budgetticket.nl
- onlineticketshop.nl
- worldticketshop.nl
- tickets4u.nl
- tickets123.nl
- QQtickets.nl
- ticketunlimited.nl
- ticketforsale.nl
- tickets2buy.nl
- ticketshier.nl
- stadiontickets.nl
- pepetickets.nl
- getmein.nl
- 4alltickets.nl
- tickets4events.nl
- easytickets.eu
- rang1tickets.nl
- deticketservice.nl
 
---
A Campingflight to Lowlands Paradise 2009
21, 22 en 23 augustus 2009
Evenemententerrein Walibi World Biddinghuizen

www.lowlands.nl