KUS maakt titelsong bioscoopfilm HAAIBAAI

20-03-2007 @ 17:11


Het nummer Mama van de populaire meidengroep KUS wordt de titelsong voor de animatiefilm HAAIBAAI (a.k.a. SHARKBAIT a.k.a. THE REEF). Dit nummer staat op het nieuwe album KUS gaat Los. Het nummer wordt speciaal voor de film aangepast. De videoclip van Mama zal bovendien beelden van HAAIBAAI bevatten. Komende week gaan de vier zangeressen ook nog eens een casting doen voor een stemrol in de film.
Monique, Meike, Fleur en Anouk behoeven bij jong Nederland geen uitleg meer. De populaire meidengroep KUS brak door met hits als Lekker Ding (nr 1-hit), Natuurtalent en Topje Van M'n Zus. In het seizoen 2005/2006 had KUS een eigen TV-serie op een grote kinderzender en ontvingen de meiden een Gouden Award voor het debuutalbum Allereerste KUS. In het najaar van 2006 startte KUS ook nog een theatertour genaamd KUS Je Vrienden, die inmiddels op DVD is verschenen. Monique, Fleur, Meike en Anouk scoorden onlangs nog een top 10 hit met KUS Gaat Los, van het gelijknamige nieuwe album. Op datzelfde album KUS Gaat Los staat het nummer Mama, waarmee de meiden binnenkort dus weer volop te horen en te zien zijn.
Als de ouders van de kleine vis Pi in HAAIBAAI verstrikt raken in een vissersnet, belooft Pi aan zijn moeder, om af te reizen naar het exotische rif om bij zijn excentrieke tante te gaan wonen. Daar ontmoet hij de prachtige Cordelia, waar hij als een blok voor valt. Troy, een gemene tijgerhaai, domineert het rif. Tot overmaat van ramp, heeft hij zijn oog ook laten vallen op Cordelia. Hij dwingt Cordelia om zich met hem te verloven. Pi probeert samen met zijn vriendjes om Troy te slim af te zijn en tegelijkertijd het hart van Cordelia te veroveren.
De singlerelease van Mama is op dinsdag 27 april.
Independent Films brengt de Nederlands gesproken HAAIBAAI woensdag 16 mei uit in de bioscoop.