NAJAAR START VOOR KUS MET NIEUW ALBUM ÉN TV SHOW

27-09-2007 @ 15:23

4 Meiden, de eerste single van het nieuwe album van KUS, genaamd Kus Voor Jou dat op 28 september in de winkel ligt, dendert de GFK Single Top 100 binnen op #15. En daarmee geven de meiden alvast een voorproefje van hun ambitieuze najaarsplannen.
Sinds hun debuut zijn de meiden van KUS niet meer uit de schijnwerpers van het succes geweest. Zo scoorde KUS verscheidene hits, waaronder een #1 hit met Lekker Ding, een Gouden Award en waren de meiden te zien in een eigen TV serie. Maar KUS croste ook nog eens Nederland door met de theatertour KUS Je Vrienden, die op DVD is verschenen. De ambities van Anouk, Fleur, Meike en Monique hebben hun hoogtepunt nog zeker niet bereikt. Het nieuwe album van KUS heet KUS Voor Jou en staat boordevol opzwepende liedjes met een hoog meezinggehalte voor kids en ouders.

KUS in Superster-The Battle in België en Nederland
Vanaf maandag 8 oktober gaat Nickelodeon op zoek naar de grootste Superster van België en Nederland. Zes weken lang nemen tien, jonge muzikale toptalenten uit België en Nederland het tegen elkaar op in een spannende muziekwedstrijd waarbij zij hun zang-, dans- en showtalent laten zien. Kortom: een gloednieuwe show, barstensvol jong supertalent!
Superster - the Battle is een wervelende muziekwedstrijd waarbij 10 Nederlandse en Vlaamse kinderen, dagelijks in spannende muzikale battles strijden voor de titel van Superster.
Een superster is een allround performer: hij moet kunnen zingen, dansen en – als het even kan - met een vingerknip het publiek uit zijn dak laten gaan. Robbie Williams, Beyoncé zijn zo’n superster, zij hebben ‘hét’. In ‘Superster - the Battle’ gaan we op zoek naar een nieuwe, jonge Superster die het performen en entertainen in het bloed heeft zitten, iemand die straalt op een podium, kortom, iemand die ‘het’ heeft.
De jonge maar bijzonder talentvolle Vlaamse presentator Timo Descamps presenteert het programma, bijgestaan door de 4 charmante dames – Meike, Anouk, Monique en Fleur - van de Nederlandse meidengroep KUS.

www.kus.nl  
www.superster-thebattle.be/nl