Nieuw Nederlands duo: Jeffrey Schenk & Esmee van Kampen

05-01-2015 @ 17:16

Al jaren zijn Jeffrey Schenk en Esmee van Kampen hele goede vrienden en vanaf nu ook een nieuw muzikaal duo.
Met de release van de single 'Raak me aan’ hebben ze een eigentijds liedje in een hele nieuwe en eigen stijl gemaakt. Eric van Tijn en Jochem Fluitsma zijn verantwoordelijk voor de productie en gaan ook de aankomende singles en het album produceren.

Dit alles is de voorbode van hun theatershow 2015-2016 - ‘Mooie liedjes 2’

Vanaf seizoen 2015-2016 zijn deze twee duizendpoten te zien in het theater met hun eigen muzikale show! Het wordt een muzikale reis, vol emotie, met bekende hits, duetten, anekdotes uit het roerige muziek-en theatervak en natuurlijk de allermooiste liedjes. Jeffrey Schenk en Esmee van Kampen worden begeleid door een 6-koppige live-band.

Jeffrey is ruim 15 jaar bezig in het mediavak en kreeg grote bekendheid door het SBS6 tv-programma ‘Bloed, Zweet en Tranen’, waarin hij de finale wist te bereiken. Ook stond hij in de voorprogramma's van René Froger in de Amsterdam Arena.

Esmée debuteerde in de theaterwereld met een hoofdrol in de musical 'Hairspray'.
Ze is o.a bekend van de series 'Komt een man bij de dokter' en 'Familie Kruys,' de films 'Loft' en 'Lieve Celine.’  Daarnaast speelt ze sinds 2010 in de reclamespotjes van de supermarkt PLUS.
In 2014 vertolkte ze de rol van Maria Patricia in de musical 'Sister Act'.

http://www.jeffreyschenk.nl/