Vierde album van Frans Duijts: Alles met je delen

05-03-2012 @ 11:08

Volkszanger Frans Duijts sloopte speciaal voor de presentatie van zijn nieuwe album "Alles met je delen" een muur om zo op een ludieke wijze zijn album te onthullen. Daarna ontving de zingende sloper uit Tiel het 1e exemplaar uit handen van een speciale gast, nl. de vinder van zijn gestolen vrachtwagen.
Het vierde album van Frans Duijts 'Alles met je delen' is vanaf 3 februari uit. Er is bijna 2 jaar aan het album gewerkt. Op het album werkt Frans samen met onder andere Jochem Fluitsma & Eric Van Tijn, Grad Damen, Django Wagner, Tom Peters en Manfred Jongenelis. Het album is ook in Vlaanderen te verkrijgen en dat heeft o.a. te maken met het optreden tijdens het Schlagerfestival tussen 30 maart en 7 april dat wordt gehouden in Hasselt in de Ethias Arena en waar een keur aan Duits-, Vlaams-, en Nederlandstalige artiesten optreden.

Het nieuwe album bevat naast zijn #1 hit 'Morgen is pas morgen' 15 nieuwe tracks waaronder de nieuwe single 'Laat me nooit alleen'. 

Frans Duijts begon z'n carrière als André Hazes imitator, maar al vlug hadden de mensen door dat hij veel meer in z'n mars had. Met 'Jij denkt maar dat je alles mag van mij' scoorde hij een grote hit en dat was meteen ook het begin van zijn successtory. Een eigen docu-soap op RTL4 en vele duizenden fans in Nederland, maar ook al in Vlaanderen, sloten Frans Duijts massaal in de armen.

Schlagerfestival 2012 - Ethias Arena Hasselt
30, 31 maart - 1, 6 en 7 april 2012
info: www.schlagerfestival.be

http://www.fransduijts.nl/

downloadlink album